lauantai 16. huhtikuuta 2016

Piste i:n päälle - Näin kiinnität irtoripsetMun äitiysloma alkoi viikko sitten torstaina, mutta viimeiset kymmenen päivää ohjelmaa ja kiirettä on ollut enemmän kuin koko keväänä! En ole edes ehtinyt itse lukea mitään blogeja tms. ja kun maailma pitää saada valmiiksi, niin siitä on kyllä vaikea ammentaa inspiraatiota mistään. Se, että blogi päivittyy epäsäännöllisesti on varmasti todella turhauttavaa teille, mutta koittakaa kestää! I'm working on it! :)

Yleisön pyynnöstä ja juhlakauden kynnyksellä ajattelin tehdä postauksen irtoripsien kiinnityksestä. Hyvät ripset on loppujen lopuksi helppoa ja edullista laittaa, ne viimeistelevät meikin ja näyttävätkin parhaimillaan aika luonnollisiltä! :) Muutaman amatöörivirheen tein itsekin ennen, joten ajattelin, että näistä vinkeistä on teillekin apua...

1. Hanki hyvät ripset ja hyvä ripsiliima!

DUO-liima on monen ammattilaisen suosikki ja sitä saa mm. Kickistä. Oon yrittänyt aina käyttää ripsipakkausten liimaa, mutta se on ollut tuhoon tuomittu juttu... DUO näyttää ja tuntuu Erikeepperiltä ja siitähän meillä kaikilla on kokemusta jo ala-asteen ajoilta! :) Hyvät ripset saa puolestaan mm. Ardellilta ja laittamalla sekä poistamalla ne siisti/varovasti pystyt käyttämään helposti samoja ripsiä useamman kerran. Halpoja ripsiä saa myös netistä, eikä nekään välttämättä ole huonoja! Ripsinauhaa voi myös yrittää vähän liikutella, jotta se hieman pehmenee ja muotoutuu helpommin oman silmän muotoon.

2. Leikkaa ripset sopivat kokoisiksi!

Olen aina laittanut ripset silmään sellaisenaan, mutta jos ripsinauha on liian pitkä, niin ripset tuntuvat helposti ikävältä silmässä ja myös ripsilinja saattaa helposti repsahtaa ulkonurkasta. Irtoripsillä ei kuitenkaan haeta surullista ilmettä vaan kohotusta, joten vältä liian pitkää ripsinauhaa. Leikkaa ripsinauha sopivan kokoiseksi ulkonurkasta.

3. Levitä liima oikein!

Levitä liimaa kevyesti ripsinauhaan, vaikka siinä olisikin oma liimapinta. Voit käyttää apuna pinsettejä tai hammastikkua. Anna ripsiliiman kuivahtaa hetken ennen kuin yrität liimata ripset.

4. Asettele ripsinauha oikein!

Asettele ripsinauha mahdollisimman lähelle omaa ripsirajaa, mutta ei kiinni ripsiin. Ensimmäinen vaihtoehto näyttää "vammaiselta", toinen pahimmillaan sattuu ja pilaa omat ripset. Harjaamalla ripset saat omat ripset sulautumaan ripsinauhaan entistä paremmin. Kiinnitä aina ensin keskiosa, sitten ulkonurkka ja lopuksi sisänurkka.

5. Fine-tuning

Ennen kuin ripsiliima kuivuu lopullisesti, tsekkaa vielä silmät auki, että ripsinauha on oikeassa paikassa. Siirrää varovasti ripsiä jos tarve vaatiin ja paina paremmin kiinni pinseteillä. Asettelussa voi käyttää apuna joko tavallisia pinsettejä tai kuvassa näkyviä leveitä pinsettejä. Kumpaankin malliin pitää totutella, mutta lopulta se on makuasia. Jos ripsinauhan liimaaminen tuntuu hankalalta, voit kokeilla myös irtoripsiä.

6. Irrota ripset oikein!

Irrota ripset aina ulkonurkasta ja poista varovasti sormin ripsiliima. Tarvittaessa voit pestä tai desinfioida ripset varovasti ja näin ne voi käyttää uudestaan. Vanhan liimakerroksen päälle ei kannata lisätä uutta liimakerrosta.

Toivottavasti näillä vinkeillä saatte aikaiseksi entistä näyttävämmät räpsyt! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...