maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pehmeät huulet yhdellä tuotteella - onko mahdollista?

Ajattelin tulla sanomaan pikaiseisesti hei ja vinkata mun viime aikojen suosikkituotteesta - Clinique Chubby Stick -värillisestä huulivoiteesta. En edes muista koska ostin tämän tai käytin viimeksi, mutta painiessani kuivan ihon ja huulien kanssa bongasin tämän meikkilaatikostani ja päätin kokeilla. Ja WOW! Tuotteesta tulee sopivasti väriä, joten se tuntuu ja näyttää huulipunalta, mutta samalla voide kosteuttaa huulia mielettömän hyvin ja piilottaa rohtuneet/kuivat kuulet totaalisesti. 


Itse tykkään siitä, että tuotteessa on väriä ja se on ollutkin aika kiva piristysruiske näin kevättalvella, mutta tuotettahan saa myös paljon neutraaleimmissakin sävyissä. Itseäni kiinnostaisi ostaa sama tuote kirkkaan punaisena ja testata joskin löytyisi jokin vähän peittävämpi nudesävy. Tätä ei muistaakseni ole myöskään hinnalla pilattu ja Cliniquen tuotteita saa varmasti jokaisesta Tax Free myymälästä (Vink, vink! Jos olet lentämässä jonnekin tai suuntaamassa laivalle)! Ja onhan tässä Hullut Päivät ja Sokoksen 3+1 päivät tulossa piakkoin, joten tiedä vaikka jos noissa onnistaa...

Muita kuulumisia...

...maha kasvaa ja potkii varsinkin ennen nukkumaan menoa. Eilen selvästi alkoi saksipotkujen treenaaminen, sillä jokainen potku tuntui tuplana - pa-dam, pa-dam!! Nukun niin paljon kuin voin, mutta herään lähes aina yhtä väsyneenä. Työpäiviä on onneksi jäljellä enää 7, mutta opiskelu ja myös siihen perheen lisäykseen valmistautuminen vie aikaa. Varsinkin kun vauhti hidastuu päivä päivältä enkä muista kävelleeni IKINÄ niin hitaasti kuin nykyään! ;) 

Eilen pesin, silitin ja viikkasin kaikki mini-Zlatanin tavarat. Tänään ajattelin lukea taas koulukirjaa eteenpäin ja katsoa kirppiskamppeita valmiiksi. Varasin tosiaan Mankkaan Akselista pöydän heti tokalle lomapäivälle, joten siihen mennessä pitäisi käydä koko talo läpi ja hinnoitella tuotteet. Parhaat jutut, jotka eivät ole menossa kirppikseen löytyvät Huutiksesta

Sitten kaksi muuta asiaa, joiden kanssa painin - mitä ihmettä pakata sairaalakassiin?!! Listoja on netti täynnä, mutta jotenkin olen ihan hukassa... Toinen juttu, no ne laukut! Vuosien ja vuosien pohdinnan jälkeen olen taas siinä pisteessä, että pitäisikö ostaa Louis Vuittonin Neverfull? Siihen menisi sitten jatkossa niin omat kuin vauvan kamppeet, unohtamatta tietenkään sitä, kuinka kätevä ko. laukku olisi matkoilla, salilla, viikonloppureissuilla jne... Kivasti hinnat ovat kuitenkin pompanneet 300 euroa tässä muutaman vuoden sisällä, että odottaminen ei kyllä aina kannata! Vaihtoehtoisesti Givenchyn Antigona tote tai musta Celinen cabas vaakamallisena voisi toimia, mutta kummassakin taitaa olla liian pieni kahva olalla pidettäväksi... Jos jollakulla on kokemuksia tai joku harkitsee myyvänsä oman laukkunsa, niin laittakaahan mulle viestiä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...