maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kiinnostaako Glow? Osta Glov!

Postausaiheita on rästissä vaikka kuinka paljon, mutta toisinaan saa sellaisen inspiksen jostain asiasta, että se on vaan pakko jakaa heti. Tiedättekö sen tunteen kun odottaa jotain tosi paljon? Vähän kuin lapsena joulua tai joululahjoja? No aikuisena ne jutut liittyy yleensä muihin asioihin. Esimerkiksi verkkokaupan lähetykseen, tai kosmetologi-käyntiin tai jotain vastaavaa...harvemmin kuitenkaan siihen, että odottaa pääsevänsä kotiin ja pesevänsä meikit pois. Enkä tarkoita nyt sitä puhdasta tunnetta, joka on kylpytakki päällä ja kasvot puhtaina, vaan sitä itseensä - kasvojen pesua!Kuulin viikonloppuna GLOV-meikinpuhdistusliinasta. Siis mistä? Niin just! Se on ollut myynnissä jo pidempään, mutta mä kuulin siitä vasta nyt! Miten sen on mahdollista?

Kyseessä ei myskään ole typo, vaikka tuotteen nimi voisikin hyvinkin olla Glow. Glovista voit lukea itse lisää täällä, mutta koska mä sain tänään vihdoin liinan käsiini pyhitän postauksen tuotearvostelulle - pakkohan sitä oli testata saman tien! ;)

Liina näyttää tällaiselta söpöltä, vaaleankeltaiselta kiillotusliinalta, jollaista mä olen ainakin tottunut käyttämään peilien ja hanojen pesussa. Homma alkaa siitä, että käsi tungetaan liinan sisään ja liina kastellaan hanan alla. Sitten ei muuta kuin "jynssäämään" kasvoja. Huomatkaa myös likainen hana, eli tilanne on täysin aito, eikä missään nimessä lavastettu! :D

Kasvojen pesu ei vaadi pesuaineita, ei silmämeikinpoistoaineita, eikä mitään muitakaan härpäkkeitä! Voitteko uskoa? Itse puristin aluksi liinan liian kuivaksi ja sillä silmiä joutui "hankaamaan" vähän enemmän. Kun kostutin liinan uudestaan ja jätin sen kosteammaksi, homma muuttui entistä helpommaksi. Liina tuntuu pehmeältä kasvoja vasten, eikä hankaa ihoa, vaikkakin syväpuhdistaa ja kuorii samalla.

Lämpimällä vedellä pesu on rentouttavaa, kun taas kylmällä vedellä voisin huuhtoa kasvot esimerkiksi huomenna aamulla, treenien jälkeen tai kuumana kesäpäivänä. Kun homma on valmis liina näyttää tältä:

Oikealla näette käytetyn liinan ja vasemmalla käytetyn, alkoholillisella kasvovedellä kostetun pumpulilapun, joka on valkoinen! Alkoholia sisältävää kasvovetta käytän vain erityistapauksissa, enkä varsinkaan nyt kun iho on normaalia kuivempi. Halusin kuitenkin pistää Glovin ääriolosuhteisiin ja testata jääkö iholle mitään. Ei jää!

Tämän jälkeen liina pestään palasaippualla hanan alla, mikä tietysti epäilytti again. Voiko muka vedenkestävät meikit, huulipunat ja ripsarit lähteä tosta noin vaan?

Näköjään voi. Tosin, mä tein itse aika pahan mokan. Varmaan huomaatte, että liinassa näkyy pieniä vaaleanpunaisia tahroja parissa kulmassa? Mietin itsekin hetken, että mitä ihmettä, mutta se johtuu mun ripsiväristä. Tällä hetkellä mulla on käytössä Rimmelin ripsiä värjäävä Volume Colourist
-rispiväri
*, jonka sain testiin blogin kautta ja näköjään se värjäsi hieman kankaan.

Ripsarista oli muuten tarkoitus tehdä oma postaus, mutta totesin, että mulle kävi se klassinen, mistä ystäväni varoitteli: hiusvärit yms. eivät tartu raskaana! Ripsiini ja kulmiini ei tarttunut edes kestovärjäys, jota treenattiin viikko sitten koulussa, joten lienee turhaa odottaa mitään tapahtuvaksi suoravärillä. Muuten tuote on kyllä turvallinen käyttää myös raskaana, eikä ongelma varmasti koske kaikkia raskaanaolevia.

Sinänsä ripsiväri varmasti toimii, koska se värjää ihon ja sormet, ja näköjään kankaan! ;) Ja koska siinä on todella hyvä koostumus ja harja olen jatkanut tuotteen käyttöä tavallisen ripsivärin tapaan. Mielenkiinnolla odotan alkaako väri tarttua kesällä....?

Lopuksi liina huuhdotaan, puristetaan kuivaksi ja laitetaan roikkumaan jonnekin, missä se kuivuu. Mulla se päätyi ylimääräiselle koukulle kasvopyyhkeen viereen. Harmi kyllä, että sotkin liinan ekalla käyttökerralla, mutta toisaalta jatkuvassa käytössä tämä onkin tarkoitus uusia aina kolmen kuukauden välein. Onpahan testattu... ;)

Erityisen iso plussa GLOVille siitä, että se tulee pelastamaan mut jatkossa matkoilla ja mökkireissuilla! Miettikää, jos käsimatkatavaroihin ei tarttisikaan pakata kuin yhden liinan ja kosteusvoiteen?! Ei putsareita, ei kasvovesiä, ei silmämeikinpoistoaineita, ei kuorintaa.... vain liina, joka sekään ei ole nestettä, eikä paina juuri mitään! Glovista on muuten saatavilla vähän edullisempi ja pienmpi matkahanska, mutta toisaalta tämä liina on jo itsessään niin kompakti, etten näe syytä, miksei tämä toimisi myös matkoilla.

Hinta normikokoiselle liinalle on noin 25 euroa ja matkahanskalle noin 20 euroa. Ei siis ollenkaan paha! Itse ostin liinani Inglotista, mutta ilmeisesti verkostakin saa tilattua. Mä en vaan itse kestänyt ajatusta siitä, että pitäisi odottaa postia. Meninkin keskustaan jo heti eilen ja ihan turhaan, koska Inglotit on sunnuntaisin kiinni, eli älkää luottako netissä ilmoitettuihin aukioloaikoihin!! Pettymys oli eilen suuri, mutta ilo tänään kylppärissä sitäkin suurempi. Nyt siis kaikki kipinkapin ostoksille, koska tämän liinan on pakko pysyä Suomen markkinoilla!

Onko teillä kellään kokemusta GLOVsta vai kuulitteko nyt ensimmäisen kerran? Entä kokemusta mainitsemastani Rimmel-ripsiväristä? Olisi mielenkiintoista kuulla muiden kokemuksista! :)


P.S. Kuulin muuten ammattimeikkaajalta, että ajan kanssa myös iho alkaa voida paremmin, kun käyttää GLOV-liinaa, ja häntä kun katsoo, niin sitä on vähän turhankin helppo uskoa! ;)


2 kommenttia:

 1. Dermalogicalla on myös tuollainen liina myynnissä, esim Stockalla.
  Kuinkakohan usein pitää ostaa uusi liina?
  Voiko liinan välillä pestä pesukoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olen yrittänyt tehdä taustatyötä, mutta tuota Dermalogican versiota en ole löytänyt? Onko tuotteella jokin tietty nimi? Glov kannattaa vaihtaa 3kk välein kuten yllä kirjoitin, tämä siis siinä tapauksessa, jos liina on käytössä päivittäin. En osaa sanoa tuosta pesukoneesta, mutta veikkaisin ettei mene miksikään jos pesee lyhyellä/hellävaraisella ohjelmalla ja pesupussissa. :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...