tiistai 1. maaliskuuta 2016

Armani Fluid Sheer

Kuten ehkä tiedätte, mun ostoslistalla oli pitkään Armanin Fluid Sheer. Siis mikä?

Kyseessä on varsinainen monitoimituote, sillä sitä voi käyttää meikin alla, päällä tai sijaan! Sen voi sekoittaa kosteusvoiteeseen, meikkivoiteeseen tai taputella korostukseksi jopa puuterin päälle. Jos valitsee tummemman tai punaisemman värin tuote toimii hyvin luonnollisena poskipunana. Itse päädyin heleään vaaleanpunaiseen sävyyn, jota pystyn käyttämään koko kasvoilla. Nyt talvella kun iho vaatii enemmän kosteutusta ja toisaalta myös enemmän meikkiä, niin olen itse tyytynyt käyttämään tätä highlighterina poskipäillä ja muissa kohdissa johon kaipaan hieman enemmän valoa ja hohtoa.

Osittain tuotteen ostaminen viivästyi suht kalliin hinnan takia, mutta käytössä olen huomannut, että tuote on erittäin, erittäin riittoisa! Toki koko kasvoilla käytettynä se kuluisi nopeammin, mutta varsinkin nykykäytössä riittää herneen neljäsosa vallan mainiosti. Toki tarjouksiakin kannattaa kyttäillä - tax freet ja Sokoksen kantispäivät on loistavia hetkiä tuotteen ostamiselle. Reilun 50 euron tuotteessa 20% alennus nimittäin jo tuntuu! Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä! :)

Onko täällä muita Armani-faneja tai ko. tuotteen käyttäjiä? Mitä olette tykänneet? Entä mitä muita tuotteita suosittelisitte?

2 kommenttia:

  1. Moi, Elena! Ei ole kyseisestä tuotteesta kokemuksia, mutta ajattelin kysyä, että osaisitko suositella jotain hyvää ja kohtuuhintaista poskipunaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän poskipunaa joka päivä ja silti oon kokenut tuotteet hyvin riittoisiksi. Tällä hetkellä mulla on Narsin puna joka on varmaan ollut käytössä jo pari vuotta ja riittää vielä pitkään eli hinta suhteessa käyttökertoihin on aika hyvä! Jos kuitenkin haluaa vielä edullisemman ja hyvän vaihtoehdon niin mun mielestä myös Lumene poskipuna on hyvä! Nyt en tiedä onko sellaista enää myynnissä mut tykkäsin sellaisesta duo-punasta jossa oli kaksi väriä. Väreistä kannattaa muistaa että pinkki raikastaa, mutta jos iho punoittaa herkästi, kannattaa valita jokin persikkainen ja keltapohjainen sävy! :) toivottavasti tästä oli apua! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...