tiistai 9. helmikuuta 2016

Perfect Eyebrows eli kulmien muotoilu (OSA 2)

Jatketaan aiheella kulmakarvat. Tällä kertaa ajattelin kertoa omista suosikkituotteistani ja vielä jatkaa edellistä aihetta pikkaisen. (Jos et ole vielä lukenut edellistä kulmapostausta, niin pääset lukemaan sen täältä.) 

Aloitetaan ensin mun suosikeista, joita olen koostanut tuohon alla olevaan kuvaan. Omat suosikkini ovat tällä hetkellä Anastasia Beverly Hillsiltä, mutta myös MACin tuotteita on päässyt mukaan ja yksi erittäin hyvä ja vanha sivellin Make Up Storesta.

Viimeksi testasin koulussa Make Up For Everin vedenkestävää Aqua Brow:ta, mutta se ei vielä täysin vakuuttanut. En löytänyt koulun valikoimasta sopivaa sävyä (sellainen on kuitenkin kuulemma olemassa) ja koin levittämisen vaikeammaksi. Toisaalta katsoessani kuvia jälkikäteen huomasin, että sillä ja MUFEn karkealla siveltimellä sain aika paljon paremmin tehtyä omien kulmieni hännän ja se saattoi jopa pysyä iholla vähän paremmin. Mulla siis loppuu kulmat vähän turhan aikaisin, kuten monilla suomalaisilla, ja joudun jatkamaan kulman linjaa keinotekoisesti karvojen loputtua.


Mun suosikkituotteet ovat:
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade, sävyssä Taupe
  • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz -kulmakynä, sävyssä Soft Brown
  • Anastasia Beverly Hills -kulmakarvageeli, sävyssä Granite
  • MAC-mattaluomiväri, sävyssä Omega
  • MAC-kulmasivellin nro 208, joka on karkea ja sopii hyvin luomivärin levitykseen
  • Make up Store -kulmasivellin nro 110, joka on puolestaan pehmeä ja sopii mielestäni paremmin Anastasian Dipbrow pomaden levitykseen (en ole varma saako tätä enää ja onko numero vielä sama, mutta voisi olla itselläkin aika hankkia uusi samanlainen sivellin)
  • Uusi löytö - Tweezerman-pinsetit *, jotka sain blogin kautta testiin. 
Pinseteista puheen ollen... Mun edelliset pinsetit taisi olla äitini vanhat, enkä osannut omien seitsemän ylimääräisen karvan kanssa kaivatakaan uusia. Meikkipakki kuitenkin kaipasi sellaisia ja testattuani Tweezermaneja voin todeta, että nämä on kyllä aika paljon kätevämmät kuin omat vanhat pinsetit! Ne tuntuu hyvältä kädessä, helppo puristaa, kärjet ottavat hyvin kiinni yksittäisistä karvoista ja onhan nuo makean näköisetkin! :) Pakki täyttyy kovaa vauhtia ja silmä havaitsee seeprakuosin nopeammin meikkipussin pohjalta. Nämä ovat myös suosikkilehteni Alluren vuonna 2013 palkitsemat pinsetit ja koska olen Alluren avulla löytänyt niin paljon muitakin kivoja tuotteita, pakkohan heidän suosituksiin on luottaa!! ;)
Viimeksi kun koulussa käytiin läpi kulma-asioita, noukin siitä omaan käyttööni pari uutta vinkkiä. Kuten kerroin, joudun jatkamaan kulmia, koska karvat loppuvat kesken kohti kulman häntää ja jostain syystä nyt on ollut haasteena värin pysyminen iholla. En tiedä johtuuko tämä rasvaisemmista ihonhoitotuotteista, joita olen joutunut nyt käyttämään kuivalla ihollani vai mistä, mutta jos joku muu kärsii samasta ongelmasta, niin kokeiltaa seuraavia kikkoja: 
  • Puuteroi pohja ennen voidemaisen tuotteen levitystä ja kiinnitä väri vielä päältä luomivärillä. 
  • Osta kunnon tuote. Esimerkiksi Make Up For Everin Aqua Brow on vedenkestävä tuote ja kuulemma tuotteiden kestävyys testataan Vegasin Cirque du Soleil -vesiesityksissä. Laatu on siis huomattavasti parempi kuin monissa kuluttajatuotteissa. 
  • Jatka kulmalinjaa pidemmälle, jos et ole huomannut tehdä sitä aiemmin. Itse ainakin jätin kulman hieman vajaaksi ja jo parinkin millin puuttuminen saattaa tehdä kulman hännän vähän turhan lyhyeksi. Sitten jos siitä kuluu vähänkin jotain pois, niin häntää ei ole enää ollenkaan, kuten mullekin kävi. En tarkoita, että tässä pitäisi liioitella, mutta en huomannut, että voisin oikeesti piirtää kulman vähän pidemmälle ja vähän voimakkaammin!
Lisäksi opin viimeksi sen, että voisin piirtää omien kulmieni hännän vähän ylemmäs kuin tähän asti. Tässäkin puhutaan vain parin millin erosta, mutta kulman loppupistettä nostamalla katseeseen saa vielä lisää avaruutta ja ilmekin kirkastuu.

Kikka on erityisen tehokas niillä ihmisillä, joilla silmien tai luomien ulkonurkka on laskeva, ja iän kanssahan tämä ongelma tulee vastaan vähän kaikille. Eli pitäkäähän mielessä! Pinttyneet tavat ei ehkä enää toimi parinkymmenenvuoden päästä.... ;) 

Muutenkin olen koulun myötä miettinyt enemmän ja enemmän sitä, miten meikkitrendit tulee ja yhtäkkiä kaikki haluaa Kim K -varjostukset riippumatta omista kasvonpiirteistään. Jonkun kasvoille tällaiset varjostukset voi tehdä ihmeitä, mutta kaikki kasvot ovat erilaisia ja varjostukset, poskipunat, kulmat ja silmämeikin voi tehdä niin monella eri tavalla.

Toinen juttu, mitä meikkivloggaajat ei useinkaan tee on se, että meikin yhteydessä kerrottaisiin miten ko. meikin saisi sopimaan erilaisille kasvoille tai silmille. Ohjeet on yleensä tyyliä "tee näin", mutta kun kaikille ei vaan sovi samat jutut ja kuluttajilla kyse on loppuviimein kauneusmeikistä, ei fantasiasta eikä maskeerauksesta. Eli tärkeintä on korostaa omia piirteitä ja saada omat kasvot näyttämään paremmalta.

Jos joskus saan aikaiseksi tehdä ensimmäisen oman meikkitutorialin tai meikkivideon, niin ajattelin, että voisin enemmänkin panostaa juuri edellämainittuun. Kertoa miksi teen näin ja näin omille silmille, mutta miten homman saisi toimimaan vielä paremmin erimuotoisilla silmillä tms... en tiedä koetteko, että tällaisesta olisi mitään hyötyä? :)

Tästäkin postauksesta tuli nyt niin jumalattoman pitkä, että jatkan vielä lyhyesti silmistä ja niihin sopivista kulmista 3. osassa. Toivottavasti kestätte vielä yhden postauksen, haha?! :)

  

2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...