maanantai 8. helmikuuta 2016

My Wish List

Tässä muutama asia ostoslistaltani, tai ainakin kuvitteelliselta sellaiselta. Uusien nahkahousujen kanssa joudun kuitenkin odottamaan vyötärön comebackia (sitä pitää varmaan juhlia jos se joskus ylipäätään tekee comebackin!), Vuittonin vanityn haluaisin löytää käytettynä ja valmiiksi tummuneena, mutta siistinä, eli ei ihan helppo juttu. Rimowan cabin size -laukku olisi tervetullut niin matkoja ajatellen kuin kosmetiikan raudaamiseen tulevaisuudessa. Siihen samaan tarkoitukseen on muuten tuo Vuittonikin. :)


wish list

Lisäksi tarvitsisin mustan cashmere-pipon ja uuden harmaan cashemere-neuleen o-aukolla. Pitkä kamelinkarvatakki on taas roikkunut listalla jo vaikka miten pitkään ja sille voisi olla hyvin käyttöä vielä nyt keväälläkin, mutta villakangastakin löytäminen näin kevään kynnyksellä voi olla vähän turha haave sekin. Seuraavan kerran niitä on tarjolla ensi syksynä, ellei sitten sopiva yksilö löydy jostain alesta tai Vestiairesta.... Kosmetiikan osalta ajattelin hakea lähiaikoina Armanin Sheer Fluidin testiin. Eihän siinä kestänytkään kuin vuosi, heh. 

Lisäksi ostoslistalla on vaikka miten paljon kosmetiikkaa meikkipakkiin ja baby-kuluja ei voi unohtaa, hohhoh... Onneksi Stocken vauvasänky on jo hankittu ja se on ihana! :) Hassua, enpä olisi kuvitellut fiilisteleväni sellaistakin asiaa ihan heti, mutta se on kyllä sisustuksellisenakin elementtinä aika vastustamaton!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...