sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kevyt askel ja pehmeä iho - kiinnostaako?

Huh, aika tuntuu menevän niin nopeasti eteenpäin kun on viikot töissä ja viikonloput koulussa. Vielä kun yrittää iltaisin tehdä vähän kouluhommia ja pysyä kotiaskareissa suurinpiirtein aikataulussa, niin ei ole kyllä montaakaan mahdollisuutta viikossa pötkötellä ja nostaa jalat ilmaan. Yllättäen huomasin siirtyneeni beben kanssa jo viimeiselle kolmannekselle ja ilmeisesti se ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta, sillä vatsan kokoa kommentoidaan päivittäin! :) Noh, tästä se ilmeisesti vaan kasvaa, että kivat vaan mulle...

Hassua, että viimeisin postaus liittyen raskauteen ja ulkonäköön on ollut niinkin suosittu. Sitä ei ole kommentoitu niinkään paljon, mutta lukijoita se on kerännyt huomattavasti. Lieneekö osuva otsikko tai sitten paljon kohtalontovereita ruudun toisella puolella? ;)


Niin tai näin, minulta kysyttiin tällä viikolla kiinnostusta testata raskaanaolevien kosmetiikka ja raskausarpia ehkäiseviä tuotteita, mistä havahduin, että totta tosiaan, kuinka olen voinut unohtaa vatsani, haha?!! Ottaen huomioon, että se on tiellä koko ajan - pukiessa, chihujen kanssa kyykkiessä, autoon tai sohvalle istuessa, nukkumaan mennessä, saunaan kiivetessä...you name it!

Kaiken lisäksi kesäkin on tulossa ja jos vatsa ja jalat on ollu mun kropassa se ylpeyden aihe, niin niistä täytyisi pitää parempaa huolta! Viikot tosiaan istun konttorilla ja bussissa, ja varsinkin launtait vietän jaloilla meikatessa, ja se tuntuu. Olin eilen aivan rikki, eikä muuten ollut ensimmäinen viikonloppu!

Tällä viikolla pääsin sopivasti testaamaan Dr. Hauschkan Suo-laventeli-vartaloöljyä* ja Revitalising Leg & Arm Tonic -jalkavirkistettä* turvonneille ja väsyneille jaloille, eikä hetki olisi voinut olla yhtään osuvampi! Harvemmin pystyy hehkuttamaan tuotteita yhden käyttökerran jälkeen, mutta jos siltä tuntuu, niin miksi turhaan siirtää myöhempään?!

Nyt huomio, kaikki ei-raskaana olevat! Jalkavirkiste ei ole suoraan raskaanaolevien tuote vaan sitä suositellaan esimerkiksi istuma- tai seisomatyötä tekeville, eli käytännössä kaikille - opiskelijoille, toimistotyöntekijöille, myyjille, siivoojille, meikkaajille, kampaajille....ja miksei asuntovälittäjillekin, muutaman nyt mainitakseni! Eilen illalla rojahdin sohvalle ihan raatona ja pyysin mun miestä levittämään tätä mun jaloille, koska, ylläripylläri, vatsa on inhottavasti tiellä! Tuote imeytyi hetkessä ja mietin hetken, että kuinkahan paljon tätä pitäisi lutrata?

Enpä siis nukkumaan mennessä arvannut, kuinka kevyiltä ja timmeiltä jalat näyttäisi aamulla!! Viimeksi sama fiilis oli toukokuussa, kun olin käynyt kuukausia ballettitunnilla ja vieläpä useamman kerran viikossa! Mieskin huomasi, mun catwalk-kävelyn makkarista vessaan, että eipä tartte kahta kertaa miettiä, laitanko tätä tänäänkin illalla jalkoihin!! Laitoin jopa korkkarit pitkästä aikaa jalkaan sunnuntain kunniaksi ja kiharsin hiukset, haha! Love it! <3

Toinen tuote on Suo-laventeli -vartaloöljy, jonka pitäisi sopia myös aikalailla kaikille! Mä otin tämän testiin, koska sen pitäisi myös ennaltaehkäistä raskausarpien syntymistä ja sehän vasta ihanaa olisikin, jos pallomahan jälkeen voisi palautua edes suurinpiirtein ennalleen.  Nyt kun vatsa kasvaa kovaa vauhtia, ajattelin, että on ihan hyvä hetki aloittaa tehotuotteiden käytön. Toisaalta raskausarpia voi aiheutta niin moni muukin asia...

Raskausarpien osalta pystyn ehkä raportoimaan jotain vasta kesällä, mutta ensivaikutelma tuotteesta on silti hyvä. Tuote toimii baby oilin tapaan ja sitä levitetään suoraan kostealle iholle. Baby oiliin verrattuna, tuote kuitenkin tuoksuu paremmalle (ihana rentouttava SPA-tuoksu), se imeytyy paremmin, MUTTA jättää jälkeensä huomattavasti pehmeämmän ihon, ei rasvaisen, vaan sellaisen "vauvanpeppuihon", vaikkei mulla asiasta vielä olekaan mitään kokemusta.... :) Varsinkin nyt kun iho tuntuu entistä kuivemmalta, niin taidan iltaisin suosiolla siirtyä Victoria's Secretin kosteusvoiteesta tähän.

Jos kuiva iho tai väsyneet jalat ovat riesanasi, suosittelen siis ehdottomasti tutustumaan näihin tuotteisiin paremmin! :) Jos taas olet raskaana tai mietit lahjaa pallomahaiselle, niin täältä voit tutustua muihin Dr. Hauschkan -tuotteisiin, joita suositellaan raskaanaoleville. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...