lauantai 27. helmikuuta 2016

Arjen luksusta


(Kuva/Image: Pinterest)

Mitä mieltä te olette pellavalakanoista? Näyttää kivalta, mutta onko niissä kiva nukkua? 

En tiedä johtuuko keväästä, uudesta elämäntilanteesta vai siitä, että mun unet on nykyään melko katkonaisia, mutta tekisi mieli hankkia pitkästä aikaa uudet lakanat. Muutenkin kun elämä on varmaan lähikuukausina aika arkista, niin jotenkin tuntuu siltä, että olisi kiva panostaa arkisiin asioihin ja tehdä niistä edes hieman ylellisempiä. 

Päivä alkaa jo kivasti jouluna lahjaksi saadulla Nespresso-keittimellä, mutta myös muilla pienillä asioilla on iso merkitys. Esimerkiksi ylelliset kasvojenpuhdistustuotteet, lakanat, yövaatteet, kotivaatteet, astiat, tuoreet kukat, pyyhkeet ym. tuovat pientä luksuksen tuntua arkeen. Sängyssäkin tulee vietettyä aika suuri osa elämästä ja vaikka tulevaisuudessa saatankin nukkua vain lyhyissä pätkissä, olisi kiva, jos pystyisi ottamaan kaiken irti niistä lyhyistäkin hetkistä. Pakko myös myöntää, että aamukiireessä meillä jää sänky usein petaamatta. Ja koska kotiin tullaan vasta illalla, niin se saattaa olla petaamatta koko päivän tai useammankin. Jos olisi kauniit lakanat, niin välttämättä petaaminen ei olisi edes niin välttämätöntä. 

Lisäksi haluaisin uudistaa sänkyä sängynpäädyllä. Muuton yhteydessä tämä jäi pois, koska mitään kivaa vaihtoehtoa ei oikein löytynyt, eikä sängynpääty nyt muutenkaan ollut ensimmäisenä listalla. Nyt pari vuotta myöhemmin kaipaan siihen jotain uutta. 

Mitenkäs teillä, kevättä rinnassa jo? Kunpa noi pakkaset ja lumet jo hellittäisi. Mun takki pysyy just ja just kiinni napeilla kun seison, joten olisi kiva siirtyä jo kevättakkeihin tai edes pitää niitä auki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...