sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Loma tuli ja loma meni... Lomaa edeltävä viikonloppu meni koulussa ja läksyjen parissa ja matkalaukun pakkasin käytännössä lähtöaamuna, mikä ei todellakaan ole mun tapaista! Onneksi tein sentään listan edeltävä päivänä. Tämä viikonloppu meni puolestaan kiriessä kiinni muita hommia eli siivousta, ruokakauppareissuja, kokkailua, matkalaukkujen purkua, (ainoiden sopivien farkkujen) korjausta, silitystä jne. Tärkeitä juttuja, mutta ei niin kovin rentouttavia.

Olin ajatellut siivota viikonloppuna vielä oman vaatehuoneen loppuun ja päivittää jotain fiksua blogiin, mutta huomaan, ettei blogin nopea päivitys ole mahdollista. Hatunnosto jälleen kerran kaikille bloggaajille, sillä kuvien ottaminen pimeään vuodenaikaan, kuvien siirtäminen koneelle ja tekstin kirjoitus vievät kaikki hurjasti aikaa! Ajattelin siis nopeasti päivittää tänne jotain ja kertoa, että olen hengissä ja Islanti oli ihana! Herrajestas millaisia maisemia ja nyt oli sentään harmaa ja pimeä jakso! Voin vain kuvitella millaisia taivaanrantoja tuolla näkee kunhan vaan aurinko alkaa pilkottaa vähän useammin! <3

Tulevan viikon ohjelmassa on jälleen kouluhommia, Kelaan pitää tehdä jokin hakemus tms. äitiyslomaa ajatellen, pitäisi miettiä ja hankkia pari synttärilahjaa ja lisäksi mulla on vihdoin syy viimeistellä vierashuone eli työhuone eli tuleva lastenhuone sisustuksen osalta. Asialla ei sinänsä ole vielä niin kiire, mutta kun mä jotain saan päähäni, niin sehän pitää tehdä heti, haha!

Huone on onneksi melko iso, ja onneksi Zlatanilla ei ole varmaan vielä pitkään aikaan mielipidettä sisustuksen osalta. Haasteena on kuitenkin saada huone toimimaan kaikissa edellä mainituissa tarkoituksissa ja se on hieman haasteellista....hmmm. Ehkä pientä sisustuspostausta siis tiedossa....? Lisäksi voisin kertoa jotain vinkkejä Islantiin liittyen ja rästissä on useampi kauneuspainotteinen postaus. Arghhh...miksi aikaa ei ole koskaan riittävästi?! Palataan pian! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...