maanantai 18. tammikuuta 2016

Chloé Schuterman


(Kuva: Chloen blogista)

Onko kukaan seurannut pitkään aikaan Chloe Schutermanin blogia? Mulla on varmaan vierähtänyt jo reilu pari vuotta viime kerrasta, mutta Natalie Shutermanin blogin puuttuessa, menin googlaamaan toisenkin. Linkki ohjasi uuteen osoitteeseen, ja vielä kerran uuteen osoitteeseen ja lopulta tuoreimpaan blogiin. Pakko kyllä sanoa, että Chloe vaatehuone on edelleen aika inspiroivan näköinen ja ilmeisesti tuoreesta Ruotsin ELLEstä löytyy oma juttukin aiheesta. Pitää ehkä käydä lehtihyllyllä tutustumassa, tuntuu, etten ole ostanut Stylebyn lisäksi pitkään aikaan mitään muuta lehteä.

Kuulumisista sen verran, että mun ajatukset pyörii lähes vain ja ainoastaan koulussa. Pari viikonloppua on nyt takana ja mä tykkään niiiiiin paljon! Tuntuu, että jo nyt on silmät auenneet niin monen asian suhteen ja sitä miettii hygieniaa, ihoa ja värejä ihan toisella tavalla kuin ennen. Ei kai siinä toisaalta mitään pahaa, jos miehen boksereita kuivausrummusta kaivaessa tulee miettineeksi onko kuosi valööriharmoniaa vai lähiväriharmoniaa, haha! ;)

Tämän viikon aiheena on kasvojen muodot ja niiden korostaminen/korjailu ja kunhan päästään itse actioniin, niin voisin kertoa täälläkin vähän oppimiani vinkkejä. :) Ajattelin myös tehdä pian postauksen liittyen aloittelevan meikkaajan meikkipakkiin, veikkaan, että siitä voisi olla ihan tavallisellekin meikki-intoilijalle iloa. Onko kellään muuten mitään erityisiä toiveita blogipostausten suhteen? Moni kommentoi, että oli kiva kun tein paluun, mutta ainakin itsellä on vielä vähän kiireen ja muun hässäkän keskellä hakusessa miten se blogin pitäminen oikein menikään... Kaikki vinkit ja ideat otetaan siis ilolla vastaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...