tiistai 22. joulukuuta 2015

The photo that changed everything


Kahdeksn vuotta sitten tämä hauveli muutti meille ja tuli osaksi perhettä. Tuntuu, että hetkestä on ikuisuus ja samalla aika on mennyt niin nopeasti. Huomatkaa - edes kuva ei ole digitaalisessa muodossa vaan tulostettu töissä valkoiselle A4:lle. Silloin chihuja ei ollut yhtä paljon kuin tänä päivänä ja koiraa etsittiin melko pitkään. Mollukin oli jo varattuna toiselle ostajalle, joka sitten kuitenkin perui viime hetkellä. Odottaminen oli piinaavaa, sillä nähtyäni kuvan netissä en voinut enää ajatella mitään muuta. Lopulta jossakin Ikean talousosaston hyllyjen välissä tuli tekstari, että saisimme Mollun, mikäli meitä vielä kiinnostaa. Riemu oli sanoinkuvaamaton!

Välillä elämä on kyllä yhtä räpiköimistä. Tai ehkä se on just sitä elämää. Toisinaan vaikka sitä kuinka yrittää ajatella positiivisti ja päättää, että tänään kaikki kääntyy parempaan, niin sitten sattuu taas jotain uutta. Tänään käytiin Mollun kanssa ortopedilla ja hänellä on takajalassa ristiside poikki. Leikkaus on ensi tiistaina joulun ja puuttuvat pikkukoiralle sopivan proteesin puuttumisen takia. Lääkäri oli kyllä todella mukava, en olisi voinut parempaa toivoakaan - kiitos Animagi, mutta jostain syystä olen taas ihan rikki. Mollu on toipumassa röntgenin jälkeisestä lääketokkurasta ja koikkelehtii mun perässä kolmella jalalla itkeskellen. En tosin tiedä kumpi meistä on lopulta se pahempi vollottaja. Pinni tulee letkan jatkeena puoliksi ihmeissään, puoliksi huolissaan.

Iltapäivän tein töitä sohvalla koira ja läppäri sylissä. Ei ollut kovin ergonominen asento, mutta parempi totutella, kun näitä voi olla tiedossa enemmänkin ensi viikon jälkeen. Onneksi pyhäpäivät vähän auttaa, niin on useampi henkilö rapsuttamassa ja nostamassa sohvalle taikka portaat ylös. Kunpa kaikki menisi hyvin.

Kaiken surun keskellä tuntuu tyhmältä ajatella raha-asioita, mutta tässä on kolme tai neljäkin taloudellisesti aika merkittävää asiaa tapahtumassa kevään aikana, että täytyy varmaan alkaa olla aika luova myös blogipostausten osalta... Miten olisi "Näin käytät samaa neuletta 10 eri tavalla"? ...heh! Tai ehkä voisi kokeilla sitä kuuluisaa ja, kuulemma, todella tehokasta kikkaa eli käyttää vanhoja kahvipuruja kuorintana? ;) No joo, vitsit sikseen... Oikeesti toivon, että leikkaus menee hyvin ja Mollu toipuu nopeasti. <3

Kuullaan taas, toivottavasti parempien uutisten kera! Ja mahdollisia postaustoiveita saa aina laittaa...:)

4 kommenttia:

 1. Voi että, toivottavasti pikkuinen toipuu äkkiä ja saatte kaikki yhdessä rentoutua jouluna :) Meillä on ensi vuonna alkamassa talon rakentaminen, joten tuollaiset säästö-postaukset ei kuulosta yhtään hullummalta! :D Ihanaa että kirjoittelet taas, blogisi on yksi suosikeistani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ihanaa kuulla että siellä on vielä samoja ihmisiä ruudun takana! :) Ehkäpä tuossa on tosiaan ainesta postauksiin...tyhjästähän ne runebergin tortutkin sai alkunsa... :)

   Poista
 2. Voi Mollua! Hyvä, kun kävitte lääkärissä kuitenkin ja paranemista! <3

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...