keskiviikko 30. joulukuuta 2015

1+1=3

Eilen oli aika jännittävä päivä, ehkä jännittävin puoleen vuoteen. Mollun jalkaleikkaus meni hyvin, mutta se maksoi yhden kulmahampaan, itkuisen koiran, tyhjän tilin ja luottokortin, yhden yön yöunet ja vielä monta viikkoa tulevaa kuntoutusta, lääkkeitä ja varomista. 

Kyllä sitä ihminen voi olla pienestä iloinen, sillä yli vuorokauden tauon jälkeen koira vihdoin ja viimein kävi pissillä, mikä oli lääketieteellisesti iso juttu, ja vältyimme ainakin tänään ylimääräiseltä lääkärikeikalta. Huoh. Ei siinä enää voinut odottaa uuden vuoden aattoa vaan ilotulitteita lähti whatsappissa yhdelle jos toiselle!! J Jos koira selvisi epiduraalipiikistä, niin ehkä minäkin…? ;)


Mainitsinkin jo aiemmin, että on vielä yksi toinen juttu paljastamatta, ja juttuhan on niin, että musta tulee pienen pojan äiti. Boy, oh boy! Tohon lauseeseen täytyy vieläkin totutella, mutta tähän mennessä kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa. Eilen oli kakkosultra. J En tiedä, miten tässä näin kävi – lapsi, koulu ja leikkauksestakin selvittiin...Vaikea vuosi takana, mutta näin vuoden päättyessä voin vain todella, että saan olla tänä vuonna aika monesta asiasta kiitollinen ja iloinen.

Saatan kirjoittaa aiheesta vielä jonkun sanan tässä lähiaikoina, mutta ei huolta, puhdasta mammablogia tästä ei tule. Seuraavaksi on tulossa kenties kosmetiikka-aiheinen postaus, ehkä jo huomenna, kunhan on taas vähän valoa ja saan kuvattua tuotteet. J


Toivottavasti teillä on takana hyvä vuosi, mutta ennen kaikkea vielä parempi edessä! <3 

(P.S. Kuva on napattu viime elokuussa Nizzan lomalla. Loma oli ihana ja hyvä niin, sillä seuraavalla viikolla sain tietää, että Royal Mojitoja ei tartte juoda vähään aikaan...;) Eikä muuten uuden vuoden skumppaakaan!)


10 kommenttia:

 1. Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! :) Mukavaa myös kuulla, että koirasi leikkaus sujui hyvin ja koira voi jo paremmin.

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia, hurjasti onnea teille! Oma esikoistyttäremme syntyi elokuun lopulla ja vauvasyksy on ollut epäilyksistäni huolimatta aivan mahtavaa aikaa :) On ollut superhienoa seurata tuon maailman ihanimman tyypin kasvua pikku hiljaa omaksi persoonakseen. Upeita hetkiä siis teilläkin edessä! Ja kun kerran Mollukin on jo paranemaan päin, vuosi vaihtuu ilmeisen mukavissa merkeissä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos viestistäsi ja onnea teillekin näin jälkikäteen! :) Kyllä mä haluan uskoa että tästä tulee hyvä vuosi - odotan innolla koulun alkua tammikuussa, mutta myös äitiyslomaa huhtikuussa ja lenkkejä kolmen pötkylän kanssa kesällä! :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Jotenkin osasin jo odottaa tällaista uutista kun kerroit että elämässäsi tulee tapahtumaan muutoksia - ihanaa, paljon onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) kieltämättä aika isoja juttuja, mutta tuntuu hyvältä muutokselta niin lapsi kuin koulu, kuin blogiinkin paluu... :) Vielä kun saisi liikunnan ja syömisen kondikseen niin luulen että nämä kaikki yhdessä vaikuttavat fiilikseen todella paljon! :)

   Poista
 5. Suuret onnittelut, ihana uutinen! Ja ihanaa että koiran leikkaus meni hyvin. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...