keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Worth Every Penny
Pitkästä aikaa päivän asua ja vaihteeksi kesäistä vaatetta kehiin, heh, jos näin voi sanoa. ;) Voihan Suomen kesä, minkä teit! Toisaalta ei pidä valittaa, koska voisin pitää mustia farkkuja ja nahkatakkia varmaan ympäri vuoden. Tämä on ehkä yksi niistä asuista, joissa mulla on todella kodikas olo. Mutta asiaan, toi laukku! 

Saint Laurentin Chain Wallet on ollut käytössä ihan joka päivä siistä asti kun sen ostin! Töissä pidin sitä ison laukun sisällä ja käytin launaalla, nyt kesällä taas olen kulkenut pelkästään tämän kanssa. Siihen mahtuu kortit, puhelin, kotiavain, auton avain, huulirasva ja huulikiiltoa (muuta en olekaan juuri käyttänyt ;) ), lisäksi bussilippu, pankkitunnukset, tarvittaessa jopa aurinkolasit ja kaikennäköisiä lippulappusia, jos oikein änkee. Jälkimmäiset on lähinnä hätätapauksessa ängetty mukaan, mutta hyvä tietää, että laukku taipuu siihenkin tarkoitukseen. Sitäpaitsi toi malli ja väri sopii asuun kuin asuun ja kädet on vapaana kaikkeen muuhun... <3 Worth every penny, kuten otsikkokin jo sanoo! :)


5 kommenttia:

 1. Ihana laukku ja upea sinä!

  VastaaPoista
 2. Toi laukku on upee! Pitäis ehkä itekin koittaa siirtyy pienempiin laukkuihin, kun isoon laukkuun tunkee sit niin herkästi kaikkee turhaa :D

  VastaaPoista
 3. Käyn aina viikottain kurkkaamassa jos olisit "tehnyt paluun" - ikävä postauksiasi! Toivottavasti elämässäsi on kaikki hyvin, ymmärrettävästi on tärkeämpiä asioita mitkä menevät blogin edelle. Mutta toivottavasti kuulemme sinusta taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos viestistäsi, se piristi kummasti päivääni! <3 Elämäntilanne on tosiaan ollut pidempään sellainen, ettei blogi oikein ole siihen mahtunut, mutta tähän pitäisi tulla lähiaikoina muutos ja olen miettinyt, että tekisin paluun... ;) Toivottavasti pysyt mukana! :)

   Poista
 4. Munkin mielestä voisit jatkaa! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...