keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

ATP AtelierAh, Suomen kesä! Lyhyt. Kylmä. Ja sateinen. Mä tiedän, että voivottelu ei auta asiaa yhtään, mutta kyllä ärsyttää vetää villasukkia jalkaan, kun olisi tällaiset ihanat ATP Atelierin sandaalitkin olemassa. Onneksi ehdin käyttää niitä jo parina viikonloppuna, kun kelit ovat sattuneet kohdalleen. :)

Just kun mä satsasin tänä kesänä pitkästä aikaa kesävaatteisiin ja ostin niitä olosuhteisiin nähden vähän liikaakin. Niinpä. Tää eka lomaviikko ei ole nyt lähtenyt ihan toivotusti käyntiin, mutta ehkä ensi viikolla sitten....? Lomarahat tulee ja voisinkin alkaa katsoa mahdollisia reissuvaihtoehtoja elo-syyskuulle. Säästin sinne yhden lomaviikon ja jos tämä tällaisena jatkuu, niin joutuu kyllä ehkä ostaa lennot jonnekin lämpöön. Jos ei muuten, niin edes sandaaleiden vuoksi... ;)

4 kommenttia:

 1. Upeat! <3 Ja varmasti myös mukavat jalassa :)

  VastaaPoista
 2. Upeat! Mä olen ehtinyt kolmia sandaaleita tänä kesänä käyttää, joista kaksi uusia. Kaikkia siis yhden kerran ja nyt on jaloissa kolmet erilaiset hankausjäljet :) Miten voikin olla niin vaikea löytää sandaaleja jotka ei jostain kohtaa hankaisi.

  t. Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman kokemukseni perusteella, voin lämpimästi suositella ATP Atelieria. Ei hierrä eikä paina mistään, kevyet ja ihanat...kaikkien kenkien pitäisi olla tällaisia!!!!! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...