lauantai 27. kesäkuuta 2015

Totême

Ehdinkin jo kertoa aiemmin Instagramissa näistä uusista Totême-tulokkaista, mutta tässä vielä parempia kuvia bloginkin puolella. Mun ranta- ja auringonottopyyhkeinä ovat aina toimineet säälittävän pienet pyyhkeet, ja olin jo pidemmän aikaa toivonut jotain kivaa tilalle. Jotain muuta kuin mitä löytyy etälän rantakojuista... 

Olin myös alusta asti ihaillut Totême-pyyheitä, mutta jotenkin Suomessa asuessa tuntui pahalta maksaa 120 euroa pyyhkeestä, hei haloo! Jos edes olisi riittävästi lomaa ja tulisi reissattua enemmän, niin ehkä sitten. ;)


Sitten löysinkin himoitsemani pyyhkeen alesta! Meinasi tulla suoraan sanottuna hätä ja klikkailinkin sen saman tien ostoskoriin. :) Samalla tilasin myös ihanan Khalifa-silkkihuivin, johon iskin silmäni aikanaan instassa ja myöhemmin työmatkalla Tukholman NK:ssa. Siinäkin oli aika kova hinta, joten 50% alennus oli enemmän kuin tervetullut. :)

Alennus tietysti lämmittää mieltä, mutta itse tuotteet ylittivät odotukseni kaikin puolin!! Ensinnäkään en tajunnut, että silkkihuivi on ihan jättimäisen kokoinen ja väri todella kaunis luonnossa. Pyyhekin on ihanan iso ja pehmeä, väri luonnossa paljon kivempi (meinasin alunperin tilata sinisen) ja laatu tuntuu todella hyvältä. Vaikka Totêmen hinnat tuntuukin aika suolaisilta, varsinkin kun kyseessä on melko nuori brändi ja vaatteiden tyyli on hyvin, hyvin, simppeli, täytyy tällä kertaa todeta, että laatu vaan maksaa. Sille ei voi mitään. Onneksi onnistuin nappaamaan nämä vähän edullisemmin, eikä muuten kaduta yhtään! Onko täällä muita Totême-faneja? ;)

Nyt niitä helteitä kiitos! Lomaan on luojan kiitos enää yksi viikko ja mulla on myös uudet sandaalit odottamassa. Niistä oma juttu myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...