torstai 14. toukokuuta 2015

Makeup Brushes
Vapaapäivän kunniaksi päätin pestä useimmin käytössä olevat meikkisiveltimet ja samalla vinkata suosikeistani. Ensinnäkin testasin tänään Beautyblenderin nestemäistä blendercleanser -puhdistusainetta siveltimien pesuun ja on muuten kuulkaas hemmetin hyvä aine!! Olihan se jo arvattavissa, koska myös itse beautyblenderin pesu sujuu tällä kätevästi, mutta toimii muuten siveltimilläkin käsittämättömän hyvin. Siis käsittämättömän hyvin! Ai niin, sanoinko jo, että... :)

Yksikään pesuaine ei ole toistaiseksi tunkeutunut yhtä hyvin paksujen siveltimien harjasten sekaan ja pienen pyörityksen jälkeen huuhtonut kaikki pöpöt kertarykäyksellä pois! Vesi oli hetkessä kirkas ja siveltimet puhtaat ja pehmoiset!! :) Kunnon pesujen välillä ylläpidän meikkisiveltimien puhtautta suihkutettavalla puhdistusaineella, jonka tilasin aika hyvällä hinnalla muistaakseni Lookfantasticilta viime syksynä. Toimii yhdessä kasvopaperin kanssa erittäin hyvin sekin! Eikä siveltimien puhtautta voi ylikorostaa!

Tässäpä tämä arsenaali ja aloitetaan vaikka oikeasta yläkulmasta...

1. Sephoran viuhkasivellin on pehmeä ja laadukas, toimii hyvin highlighterin levitykseen esim. poskipäillä. Ostin Dubaista ja sain vinkin La La Mer -blogista. Olin etsinyt viuhkasivellintä vaikka mistä, mutta joko niitä ei ollut ollenkaan tai laatu oli karkea, ilmeisesti ne oli kasvonaamioiden levitykseen... Tämä on just täydellinen!

2. & 3. Bobbi Brown -sivellin voidemaisille luomiväreille - todella hyvä! (Ja niin on muuten Bobbi Brownin voidemaiset luomiväritkin! ;) ) Kolmas sivellin on myös Bobbin ja se on tarkoitettu geelimäiselle rajaukselle, siveltimen nimi on "Smoky eye jotain" ja sillä saa kivasti tehtyä joko pehmeämmät rajaukset geelimäisellä Bobbi Brownin rajauksella tai häivytettyä väriä vähän enemmän smoky eye -tyyliin. Ihan loisto-ostos tämäkin!

4. MAC 208 -kulmasivellin. Harjakset ovat vähän voimakkaampia ja tämä sopii todella hyvin, jos käyttää luomiväriä kulmien korostamiseen. Itse olen käyttänyt jo jonkin aikaa Anastasia Beverly Hillsin voidemaista väriä ja siihen musta sopii paremmin pehmeämpiharjaksinen sivellin, josta myöhemmin lisää.

5. ZOEVA Petit Crease-sivellin on ihanan napakka kuten kaikki muutkin Zoevan siveltimet. Tällä saa hetkessä ja helposti vaikkapa banaanivarjostukset luomiin. Jos et ole ostanut jo, laitahan ostoslistalle! :)


6. Näkyy vähän heikosti tässä kuvassa, mutta ensimmäisenä on MAC 209 rajaussivellin, jolla levitän yleensä MAC:in geelimäisen rajausvärin. Tällä saa helposti tarkan lopputuloksen ja sivellin on helppo pestä heti käytön jälkeen. Se kuivuu nopeasti ja on säilynyt hyvässä kunnossa jo useamman vuoden.

7. ZOEVA Eye Blender -sivellin. Oli jo aikakin ostaa toinen kunnon sivellin häivytykseen ja värien tasoitukseen. Tämäkin on ihanan napakka/muhkea, mutta silti kivan pieni eli pystyy häivyttämään juuri sieltä mistä pitääkin.

8. MAC 129 -sivellin, jota olen käyttänyt poskipunan levitykseen. Tässä on kivan pitkä varsi, mutta matkoilla se ei oikein meinaa mahtua meikkipussiin ja nytkin peilikaapissa ei mainaa riittää tila korkeussuuntaan. Itse sivellin on kuitenkin hyvä.

9. Vanha, mutta ihana Lily Lolon puuterisivellin. Tämä on kanssa edullinen, mutta todella laadukas sivellin, joka on kestänyt pitkään hyvänä. Lyhyemmän varren ansiosta se mahtuu hyvin myös meikkipussiini ja kulkee myös matkoilla aina mukana. :)


10. ZOEVA Concealer Buffer, toooodella hyvä! Napakka ja muhkea, laadukas ja edullinen! Näillä sanoilla voisi kyllä kuvata jokaista Zoevan sivellintä, haha! :)

11. ZOEVA Silk Finish. Tällä olen levittänyt mm. mineraalimeikkivoidetta kasvoille. Tykkään miltä tämä tuntuu kädessä ja kasvoilla, enkä voi kuin ihmetellä, miten näin hyvä sivellin voi olla niinkin edullinen! Oikeesti, käykää tutustumassa Zoevan sivuihin, jos merkki on vielä tuntematon! :)

12. ZOEVA Luxe Grand Shader. Tällä levitän vaaleaa luomiväriä koko luomelle, mikä sujuu helposti ja nopeasti, ja sen jälkeen laitan esim. tummempaa luomivakoon aiemmin mainitulla Zoevan Petit Crease -siveltimellä. En tiedä voiko silmämeikin teko muuttua enää helpommaksi tämän jälkeen.

13. Ja onnellinen numero 13 on Make up Storen ikivanha ja silti niin hyvä pehmeä kulmasivellin, jolla levitän Anastasia Beverly Hillsit kulmille. Toimii myös luomivärin kanssa, mutta kuten sanoin, siinä mun mielestä MAC:in voimakkaampiharjaksinen sivellin toimii paremmin.

Koska olen laiska meikkaamaan silmät arkisin, niin tässä jätin pesemättä ja kuvaamatta kaikki muut silmämeikkisiveltimet. Lisäksi multa löytyy pari muuta vielä korkkaamatonta Zoevan sivellintä. Meikkipohjan levitän joko sormin tai beautyblenderillä. Beuatyblenderin käyttö jää lähinnä niinä aamuina kun mulla ei ole aikaa pestä sitä, levityshän on huippuhelppoa ja nopeaa. :)

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai jotain muita suosikkituotteita, joista voisitte vinkata? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...