torstai 21. toukokuuta 2015

I want Olaplex!


(Kuva: http://www.kcprofessional.fi/olaplex.html)

Onkohan Suomessa enää ketään, joka ei olisi jossakin törmännyt Olaplexiin? Ei varmaan. Ilmeisen toimiva tuote onkin kyseessä, koska kaikki kehuu sitä! Ja kehuja on helppo uskoa, jos katsoo Before ja After -kuvia Pinterestista.

Kehujen myötä olen entistä enemmän innostunut hiusteni vaalentamisesta takaisin, mutta tässä on pikkuinen dilemma. Oma vakkarikampaamoni ei taida tehdä ko. palvelua, mutta siellä on muuten hinta kohdallaan ja väritulokseen voin aina luottaa. Uusi kampaamo on aina arvoitus ja hinnatkin ovat aika suolaisia. (Kaikki kunnia kampaajille, mulla ei vaan nyt ole yhtään ylimääräistä.) Katsoin hintatasoa pelkälle Olaplex-käsittelylle, mutta koska omat hiukseni menevät todennäköisesti jo "Pitkät hiukset" -kategoriaan, niin Olaplex + föönaus näyttäisi maksavan jopa 80€. Värjäyksen yhteydessä taas parin kympin luokkaa. Näitä ei siis välttämättä kannata tehdä eri kampaamoissa.

Ensi viikonloppuna olen näillä näkymin menossa Hämeenlinnaan luokkakokoukseen ;) ja yritin tutkia jo sitäkin vaihtoehtoa, että tekisin Olaplexin siellä. On ehkä kuitenkin järkevämpää tehdä Olaplex värjäyksen jälkeen, jos ei samaan aikaan, ja mä en mitenkään ehdi kampaajalle sitä ennen. Ja minne edes menisin? Ohhoh, ihan kuin tässä ei olisi muutenkin riittävästi hässäkkää, kiireitä ja kuluja, pitikö kehittää vielä yksi ongelma lisää..?!

Hei, kertokaahan millaisia kokemuksia teillä on Olaplexista? Oletteko kokeilleet palvelua irrallaan hiustenvärjäyksestä ja mitä tykkäsitte, mitä se kustansi? Ja lopuksi, olisiko jokin kampaamo, jota voisitte suositella? :) Kiitos jo etukäteen mahdollisista vinkeistä! :)

5 kommenttia:

 1. Heippa! Mulle tehtiin hiuksiin värinpoisto olaplexin kanssa ja sen jälkeen laitettiin vaaleasävy plus tumma juuri ja hiukset on paremassa kunnossa kuin ennen noita käsittelyjä ja kaikkiin aineisiin lisättiin se olaplex:) lähtökohta hiuksissa oli tummaruskea ja nyt vaalea:D suosittelen!!!!

  VastaaPoista
 2. Minulle tehtiin tänään ja voin todellakin suositella. Hiukset mielettömän pehmeät ja kunto parani :) Ostin lisäksi kotihoitoaineen eli hauska nähdä miten toimiva se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuume nousee! Googlasin eilen jonkun instakeskustelun ja näköjään Olaplex on tullut nyt myös mun vakkarikampaamoon! Pakko kyllä soittaa nyt se aika! :) Kaverilla on tuo kotihoitotuote, mutta käyttö vaikuttaa hieman vaivalloiselta....? Kerro ihmeessä, kun olet ehtinyt kokeilla! :)

   Poista
 3. Mulle on myös tehty ja nimenomaan vaaleiden raitojen yhteydessä (korjaa hiuksia jo siinä ja auttaa hiuksia vaalenemaan vielä enemmän!). Tuli ihan mielettömän hyvä!! Suosittelen ��

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...