tiistai 5. toukokuuta 2015

Celine bags
(Kuvat: Pinterest)

Mä taidan olla kyllä varsinainen Celine-laukkunainen. Kolme löytyy jo, mutta mikään ei riitä, heh. ;) Sitä vaan ihmettelen, että missä vaiheessa mä tipuin niin pahasti kärryiltä, etten tajunnut, että Belt Bagistä on saatavilla myös olkahihnallinen Mini Belt Bag? Eihän se ole sama asia, eihän?

Tässä laukussa yhdistyy Givenchy Antigonan sekä Celinen Trapezen ja Belt Bagin kaikki parhaat ominaisuudet, ja siitä taitaa tulla mun seuraava unelmalaukku. Ihan heti en ole tätä ostamassa, sillä täytyy vähän maksella laskuja pois edellisten ostosten jälkiltä, mutta voihan sitä ihailla?! :)

Celinen simppelistä muotokielestä puheenollen, mulla on joku todellinen vaatekriisi meneillään. Tekisi mieli myydä pois puolet vaatteista. Karsia. Heivata menemään kaikki vaatteet parin vuoden takaa, jotka hankaavat silmääni joka kerta kun kävelen avohyllyjen ohi. Luopua kaikista kuoseista ja muista jokereista, jotka joko muistuttavat menneistä ajoista tai niiden puutteesta nykyisessä arjessani....hmmm. Tekisi mieli aloittaa puhtaalta pöydältä. Värjätä hiukset takaisin blondiksi (tai sitten ei), mutta olla taas se sama ihminen, joka olin joskus ennen. Kuulemma. Missä hän on?
 
(Poltteleeko jollain rahat taskunpohjalla? Jos, niin kannattaa seurata mun Huutista, sillä siellä on nytkin helmiä ja sinne saattaa päätyä pian lisääkin.)

4 kommenttia:

 1. Oih, tuo olkahihnallinen on täydellinen!
  Minullakin on armoton vaatekriisi ja hyvin samanlaiset tuntemukset kuin sinulla. Olisiko vain tämän ikuisen alkukevään (lue: viileän sään) aiheuttamaa?
  Miia

  http://helchic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täältä kannatus vaaleille hiuksille, sopii (ainakin kuvien perusteella) sulle oikein hyvin :) Siivosin tänään vaatekapin ja tuntui ettei mikään siellä innosta ja kaikkea uutta ja ihanaa pitäisi saada, ehkä se johtuu tästä keväästä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä sitten pitäisi uskaltaa... Tarttisi enää varata se kampaaja-aika, kuinka vaikeaa voi olla?! ;) Toivotaan, että on ohimenevä vaihe! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...