keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

My new love from Saint Laurent

Aika on taas hujahtanut ihan hetkessä kun illatkin on menny töitä tehdessä, joten ennen kuin tämä postaus vanhenee totaalisesti, saanen esitellä uuden silmäteräni Saint Laurentin Chain Wallet.
Tämä on juuri SE laukku johon ihastuin Dubaissa!! Ja se oli muuten kerrankin rakkautta ensisilmäyksellä! <3

Missattuani sen kolmeen kertaan, olin jo heittämässä hanskoja tiskiin, kunnes löysin sen sattumalta taas. Tiedättekö sen tunteen, kun haluaa jotain tosi paljon, esim. työ- tai opiskelupaikan ja sitten kuulee, ettei tullutkaan valituksi. Ja yhtäkkiä tuleekin hyviä uutisia! Kädet tärisee ja sitä ei meinaa uskoa todeksi...you know... Tällä kertaa päätin siis olla nukkumatta onneni ohi ja klikata laukun kotiin. Luonnossa se on vielä ihanampi kuin muistelin ja maistuu muuten kaurapuurokin paremmalta tämä sylissä, heh! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana laukku <3<3 Mulla on ollut Saint Laurentin laukku haavelistalla jo jonkin aikaa, ja ehkä seuraava laukkuni olisi aika olla tämän merkkinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Haaveita pitää aina olla, mutta on niitä kiva välillä päästä toteuttamaankin... ;) Tämä oli kyllä hyvä lisäys mun kokoelmaan, sopiva koko, kätevä hihna ja vaikuttaa aika laadukkaalta! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...