torstai 30. huhtikuuta 2015

Makeup Brush Storage Ideas


(Kuvat: Pinterest)

Koska aina pitää olla jokin pieni projekti ja ongelma ratkaistavaksi, niin olen sitten keksinyt itselleni ongelman liittyen meikkisiveltimien säilytykseen. Nyt kun olen vihdoin ja viimein saanut vaihdettua koko meikkisivellinarsenaalini alkuvuoden aikana, niin siveltimet tarvitsevat tietysti arvoisensa paikan! Ongelma on oikestaan siinä, että haluan pitää lähes kaiken suljettujen ovien takana ja jossakin kohtaa mun meikki-, hius- ja ihonhoitotuotteiden määrä räjähti käsiin, mikä tarkoittaa nyt sitä, että peilikaapin ainoa korkeampi hylly on jo täynnä...hups. ;)

Siveltimet on sinänsä kaikki kauniita, löytyy MAC:in, Bobbi Brownin, Zoevan ja Sephoran versioita, mutta jotta ne voisi laittaa esille kaapin ulkopuolelle, niin ne suorastaan vaativat kaunista astiaa. Kynttilöiden palamista odotellessa olenkin nyt pyöritellyt mielessä eri kristallivaihtoehtoja, multa kun sattuu löytymään laseja, kippoja ja maljakoita melkoisen paljon. Jossain vaiheessa voin kuvata mihin päädyin, mutta muille saman "ongelman" kanssa painiville tai muuten vaan inspiraatiota etsiville suosittelisin jälleen kerran Pinterestiä. Sieltä nimittäin löytyy vaikka mitä (kokeile mm. hakusanaa makeup brush holder ideas)!

Ja hei, hauskaa vapppua kaikille! :) Kohta pääsee näpertää skumppalasien koristeita ja hodaritäytteitä. Grillikausi ja roseekausi on viimeistään tänään virallisesti korkattu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...