keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

KMS California


Vaikka mä seuraan paljonkin kauneusjuttuja, täytyy myöntää, että KMS California:sta en tiennyt nimen lisäksi juuri mitään vielä viikko sitten. Viime viikolla kävin kuitenkin yhdessä tilaisuudessa kuulemassa hieman kevään trendeistä ja KMS Californian volyymituotteista...ja paljon muustakin.

Vaikka kuvassa näkyvätkin Styleby-lehden juttu sekä KMS California tuotteet, jotka sain tilaisuudessa testiksi, halusin erityisesti nostaa esille tuotteen, joka teki vaikutuksen niin lupauksillaan kuin  viimeistään siinäkin kohtaa, kun tunnustelin mallin hiuksia. Antakaas, kun kerron hieman lisää.Tosiaan, tilaisuudessa kerrottiin, kuinka hiuskiin saadaan luotua trendikästä volyymiä KMS Californian tuotteilla ja esiteltiin mm. tuote nimeltään Playable Texture. Tuotetta voi kuulemma käyttää sekä kosteisiin hiuksiin että viimeistelyyn, ja mallien hiukset suihkuteltiinkin reilusti tällä suihkeella kiharruksen yhteydessä. Sitten tuleekin se juju.

Varmasti jokainen meistä on joskus kihartanut hiukset ja pöyhinyt niitä vielä vähän lisää hiuslakalla, eikö vaan? No ne jotka on, tietää, että tukka parhaimillaan jämähtää siihen asentoon, ellei kypäräksi, ja auta armias, jos sataa vettä tai lunta (Suomessako muka, ai koska viimeksi?) tai jos on vaikka niin huikea ilta, että tulee tansittua hiki niskassa (ai minäkö muka, ei koskaan, heh).

Noh, näiden seurauksena tukka tietysti kovettuu entisestään. Ja jos vaihtoehtoisesti ei laita hiuslakkaa, niin kiharat aukeaa...varsinkin sillä sateella. Playable Texturen jälkeen hiukset tuntuivat siltä, että niissä oli jotain, mutta silti kiharat olivat paljon pehmoisemmat ja todella kimmoisat! En olisi uskonut käyttäväni tätä sanaa, mutta ne oikeesti liikkui samalla kun malli käveli ja näytti todella luonnollisilta! Ne sai volyymiä kun niitä pöyhittiin ja pysyi asennossa, mutta ne liikkui ja tuntui käteen paljon makavammalta. Kuulemma sadekaan ei olisi kovettanut niitä samalla tavalla kuin hiuslakan... Sinä päivänä satoi juuri sopivasti jotain ihme turboräntää ja autolle kävellessä en voinut toivoa muuta kuin, että päässäni olisi ollut jotain muuta kuin hiuslakkaa....tulin sitten konttorille, kiepsautin harakanpesäni invisibobblella niskaan ja näytin noh...ois voinut mennä paremminkin.

Mä yritin pikaisesti katsoa oisko tuotetta löytynyt Stockalta, mutta Hulluilla päivillä oli niin hässäkkä, etten löytänyt koko KMS California hyllyä. Tuote jäi kuitenkin kaiveltamaan mieltä ja tällä viikolla se on ollut erityisesti mielessä, koska keväästä ei ole enää kuuloakaan.

Onko teillä kokemusta KMS Californian tuotteista tai varsinkin tuosta Playable Texturesta? :) Jos on, niin mielelläni kuulisin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...