sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Going Blonde and some other stuff...
Selasin tässä vanhoja blogikuvia ja etsin kuvia näyttääkseni, mitä huutiksessa on myynnissä ja törmäsin yllä näkyviin kuviin blondilla tukalla. Siitä asti kun värjäsin hiukseni tummaksi reilu pari vuotta sitten en ole varmaan kertaakaan kaivannut kunnon vaaleita hiuksia, mutta kas... Eilen olin leikkaamassa näitä, tänään taas tekee mieli vaalentaa... Siinäpä syy, miksi en ole vieläkään varannut kampaajaa marraskuisen käynnin jälkeen. Kiireiden takia en ehdi huhtikuussakaan kampaajalle, vaikka miten yrittäisin, mutta kesäksi on kyllä pakko kehittää jotain!! Jotain. Mutta mitä?

Tosiaan, lisäsin jälleen muutaman jutun huutikseen, katso kaikki kohteen täältä. Alla myös pari juttua, joita en ole ehtinyt vielä kuvaamaan, joten niistä voivat kiinnostuneet laittaa suoraan sähköpostia: elena_lem@hotmail.com.

 Huutiksessa myynnissä nämä Topshopin mustat, nahkaiset ylipolvensaappaat.Tämä Mangon aitonahkainen baseball-takki ja punainen Alexander Wangin clutch -laukku.
Lisäksi ajattelin laittaa jossain vaiheessa myyntiin tämän punaisen Zaran bleiserin. Koko XS, mutta kangas joustaa ja se sopii hyvin S-kokoiselle. Pitkät hihat on tässä kääritty. 50€. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia.

Ja tässä siis vain muutamia juttuja. :) Myynnissä ovat myös kaksi ihanaa mekkoa Zarasta ja yksi Massimo Duttin mekko, jossa on kultaiset yksityiskohdat ja nahkaiset hihat - se on ihana ja jäänyt multa käyttämättä... Yritän kuitenkin säännöllisesti siivota kaappiani ja tällä kertaa päätin luopua näistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...