maanantai 20. huhtikuuta 2015

Georgio Armani Fluid Sheer


Mun mielestä mikään ei näytä kauniimmalta kuin kuulas ja raikas meikki, hehkuva iho, ilman rasvaista kiiltoa! Sellaista meikkiä näkee yleensä vain lehtien kuvissa (ehkä Photoshopilla on jotain tekemistä asian kanssa), mutta aion silti jatkaa täydellisten meikkituotteiden metsästystä kunnes pääsen oikeassa elämässä samaan lopputulokseen. 

Puolisattumalta törmäsin Georgio Armanin Fluid Sheer -tuotteeseen, josta kiinnostuin välittömästi. Ensinnäkin mulla on henkilökohtaisesti vain positiivisia kokemuksia niin Armanin ripsarista kuin meikkivoiteesta, mutta kyllä tätäkin tuotetta on kehuttu kovasti! Ilmeisesti Fluid Sheer antaa juuri sellaisen haluamani kuulaan silauksen ihon pintaan ja sitä voi käyttää monipuolisesti - sekoittaa meikkivoiteeseen, käyttää pohjana meikille ja värillisiä tuotteita voi käyttää myös poskipunan sijaan... Tämän verran ehdin googlettaa puhelimellani, mutta heti tilaisuuden tullen menen kyllä tiskille tutustumaan tarkemmin... 

Onko teillä kokemusta ko. tuotteesta tai värivaihtoehdoista? Mielelläni kuulisin, jos joku pystyy jakamaan omat kokemuksensa. :)

2 kommenttia:

  1. Mitä tää on, siis jotain helmiäishehkua? Mä joskus sekoittelin vähän vastaavaa johonkin. Taisi olla ihan Lumenen tuote. Mutta hirveen vaikea saada kuulasta meikkiä. Se joko kiiltää, tai sitten tulee jo liian matta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain sellaista, helmiäishehkua...? ;) Ilmeisesti se ei peitä, mutta tuo just kuulautta ihoon ja jos tykkää sellaisesta kuulaasta meikistä, niin voisin kuvitella, että yhtä sävyä voisi käyttää koko kasvoille ja sitten punertavaa puskipunan sijaan jne. Mietin, et toimisikohan tämä hyvän primerin kanssa kokonaan ilman puuteria, sit vois ehkä puuteripaperilla vähän fiksailla päivän aikana... :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...