sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Estelle & Thild Biodefense Multi-Nutrient Youth Oil
Huh mikä viikko! Kävin tällä viikolla työmatkalla Tukholmassa, mutta ei siitä sen enempää. Kerron kuitenkin siitä, mitä ostin Arlandan lentokentältä. :)

Pyörin jo edellisellä työmatkalla Estelle & Thild -tuotehyllyn ympärillä, mutta silloin päätin testata ainoastaan Emma S. -tuotteita. Sen jälkeen olen tärmännyt taas niin monta kertaa Estelle & Thild -öljyihin, että päätin nyt satsata sellaiseen itsekin. Ekana iltana laitoin tätä yöksi sellaisenaan, mutta totesin, että koiranomistajana homma ei oikein toimi, koska naamani oli täynnä karvoja alta aikayksikön. Eilen illalla laitoin kasvoilleni ensin tätä öljyä ja sitten yövoidetta päälle. Ja heräsin niin pehmeällä kasvojen iholla ettei ole tosikaan!! :)

Näin tuotteesta kerrotaan nettisivuilla:
Spoil your skin with a mix of super-fruits enriched with powerful antioxidants, vitamins and essential fatty acids. These elements create a super oil that combats the early signs of aging and hydrates the skin from the inside out.

Tämä tuote on kyllä nopeasti noussut uudeksi suosikiksi ja aion jatkaa käyttöä myös tulevina iltoina. Talvella voisin kokeilla sekoittaa tätä jopa päivävoiteeseen, saattaa toimia ainakin poskien kuivemmalla iholla. Myös pakkauksen design on ihana. :) Ruotsissa on kyllä vaikka miten paljon ihania kosmetiikkasarjoja...voi kunpa itselläni olisi joskus oma kosmetiikkasarja. Keräisin siihen kaikki omat suosikkini ja suunnittelisin ihanat simppelit pakkaukset.... A girl can dream, right? <3 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...