perjantai 10. huhtikuuta 2015

ACO

Viime aikoina olen törmännyt uudestaan ja uudestaan ACO:n tuotteisiin, mainoksiin, lehtijuttuihin ja blogipostauksiin...Suomessa ja ulkomailla. Se on outoa, miten salakavalasti jokin tuote painuu mieleen, eikä meinaa lähteä millään pois? ;)

En sitten tiedä johtuuko se siitä, että oma katse kiinnittyy herkemmin asioihin kun ne on kerran noteerannut vai onko ACO:n mainontaa lisätty? ...tai ehkäpä syynä ovat syötävän kauniit putelit? ;) Voih... en tiedä sopisiko mulle paremmin vaaleanpunainen kuivan ihon sarja vai vaaleansininen normaalin (sekaihon?) sarja, mutta se on varmaa, että mä tarvitsen sekä uuden päivävoiteen että yövoiteen ja ACO:n tuotteisiin tutustuttuani voisin olla melko varma, että näitä täytyy kokeilla seuraavaksi...!!! Miksen keksinyt tätä jo jouluna, pöh...

Jos täällä on jollakin kokemusta ACO:n tuotteista, niin mielelläni kuulisin mitä olette tykänneet ja mitä tuotteita erityisesti suosittelisitte? :) 

Ja niille, jotka odottaa muotiaiheisia postauksia, pahoittelut, että tämäkin postaus koskee nyt kosmetiikkaa. Tuntuu, että aika tai motivaatio ei ole pitkään aikaan riittänyt asukuvien ottamiseen, kun taas ihoasiat ja hemmottelu työkiireiden vastapainoksi on kiinnostanut sitäkin enemmän... :) 

(Kuvat: ACO)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...