sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

5 asiaa minusta


Helsinki Chic -blogin Miia heitti minulle 5 x 5 -haasteen tovi sitten, mutta nyt vasta ehdin tämän toteuttaa. Miksiköhän näitä kutsutaan haasteiksi, hmmmmmm....??! Kiitos Miia huomionosoituksesta ja siitä, että pääsin huikealle blogilistallesi! (Tietäisittepä vaan ketkä muut saivat tämän haasteen..;) ) 

1. Tavoitteesi kuluvalle vuodelle?
Haluaisin löytää tasapainon elämässäni, vähentää stressiä, viettää enemmän aikaa rakkaiden kanssa ja tehdä joka päivä jotain, mikä saisi minut hymyilemään.

2. Rakkain muistosi?
Niitä on paljon ja kaikki liittyvät ihmisiin kenen kanssa on hyvä olla - perhe, mies, Mollu ja Pinni (mun koirat), ystävät. Mieleenpainuvimmat muistot liittyvät lapsuuteen, omaan hääpäivään ja matkoihin. Ehkä viimeisimpänä mainitsisin vuoden takaisen Dubain reissun ja sen hetken, kun kävelin uima-altaaseeen ekana lomapäivänä. Kuulostaa oudolta, mutta se taisi olla se hetki, kun mä tajusin, että elämäni pitää muuttua. Edessä on vielä pitkä tie, mutta pitkä matka on siitäkin kuljettu.

3. Pahin tyylimokasi kautta aikain?
Varmaan se, kun olen remonttipäivinä kulkenut lähikauppaan remppavaatteissa ja ilman meikkiä...? ;) Olen tullut tunnistetuksi ja tästä syntyi puheenaihe... Muuten tietysti nolottaa katsoa omia koulukuvia ja ehkä pahimmat mokat liittyvät hiusten värjäämiseen kotona... :)

4. Huonoin luonteenpiirteesi?
Temperamenttisuus...?

5. Lempparit tv-ohjelmat nyt tai ennen?
No tietysti Sex and the City, Gossip Girl, Kosto, Pukumiehet (!) ja sitten aivan toisenlaiset sarjat kuten Pako, True Blood, Revolution, Walking Dead.Tämä on tosiaan haasteen vaikein osuus, mutta haastan mukaan vastaamaan kysymyksiin seuraavat bloggaajat: Secret Wardrobe, Ennin Kengissä, Style Plaza, Mun korkeissa koroissa, All I ever wanted is here. Valitsin nämä viisi onnekasta eri perusteilla ja jos jollakulla on nyt suru puserossa, kun jäi tällä kertaa ilman haastetta, niin tehkää tekin ihmeessä! Ja laittakaa linkki kommenttiboksiin, sillä mielenkiinnolla tutustun myös uusiin blogeihin!

Ja kysymykset ovat:
1. Mikä on rakkain vaatekappaleesi/laukkusi/korusi tms. ja miksi?
2. Mikä on rakkain muistosi (kopioin Miiaa)?
3. Miksi halusit tulla isona ja oletko miettinyt tekeväsi isoa muutosta omassa elämässäsi aikuisiällä?
4. Suosikkiblogisi ja/tai parhaat instagrammaajat?
5. TOP-3 matkakohteet?

4 kommenttia:

 1. Kiitos, että tartuit haasteeseen. Näitä on kiva lukea.
  Miia

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti haasteesta ja kivoista kysymyksistä, vastailen niihin oikein mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä sitten lukemassa! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...