lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mövenpick Ibn Battuta Gate hotel in Dubai
Nyt on niin monta asiaa mielessä, mistä voisi ja pitäisi kirjoittaa, mutta ajattelin ensimmäiseksi kertoa parilla sanalla Dubain hotellistamme. Majoituimme siis Mövenpickin Ibn Battuta Gate -hotelliin, joka oli noin puolen tunnin ajomatkan päässä Dubain lentokentältä. Sijainti ei ollut kaikista keskeisin ajatellen esimerkiksi shoppailua, mutta taksilla kun pääsee liikkumaan todella edullisesti ja metrokin lähti vierestä, niin eipä hotellista muuta miinusta löytynytkään...
Hotellilta oli bussiyhteys palmusaaren sisarhotelliin rannalle, mutta kun matkaa edeltävänä päivänä kuulimme, että infinitypooli oli edelleen rempassa, valitimme asiasta (oikeastaan, olin jo melkein valmis vaihtamaan hotellia) ja saimmekin korvaukseksi reilun 80m2 sviittiin. Enpä arvannut hotellihuoneeseen astuessani, että koko asunto olisi täynnä punaisia ruusun terälehtiä...!! :)

Hotellin eri kerrokset oli nimetty eri maiden mukaan ja me asuimme Intia-kerroksessa. En sitten tiedä olisiko esim. Venäjä-kerroksen sisustus ollut erilainen, mutta mun mielestä tämä suihkun ja wc:n kuviollinen laatta on ihan mahtava! Mustalla kivilattialla, voisin ottaa jopa seuraavaan kotiini. ;)


Olohuoneessa ei paljoa ehditty istuskella, mutta tulopäivänä olkkarissa odotti synttärionnittelut kortin, kakun ja kuplivan muodossa...Hotellin palvelu pelasi siis moitteettomasti ja 8. kerroksen lämmitetty uima-allaskin oli ihan kiva, joskin aurinko paistoi aamulla enemmän toisellelle ja iltapäivällä toiselle puolelle. Sisarhotellin ranta oli kuitenkin huippu ja juuri sopivan rauhallinen paikka mun aivolomalle. Ja kunhan rannan infinitypool valmistuu, niin voin kuvitella, että Oceana clubista tulee aika mahtava paikka. Voisin hyvin mennä kyseiseen hotelliin uudestaan!! :) Itse asiassa todettiin just matkalla, että Dubaissa voisi käydä joka vuosi maaliskuun alussa.

BTW, huomasin tällä kertaa mielenkiintoisen jutun... Vaikka Dubai on kansainvälinen ja toisaalta mm. kauppakeskusten säännöt kieltävät paljastavat vaatteet ja käsikädessä kävelyn, näin tällä reissulla monta paikallista pariskuntaa kulkemassa käsikädessä, mikä yllätti ainakin minut. Vaikka naisilla ei näkynyt hunnun takaa muuta kuin silmät, nuorista pareista näki, että he viihtyivät yhdessä, hymyilivät, nauroivat ja olivat selvästi rakastuneita. Olen varsinainen lälly mitä tulee hömppäkomedioihin ja rakkauteen, mutta oli silti jotenkin ihanaa nähdä tällaista. Onko kukaan muu huomannut samaa muutosta vuodessa? <3


3 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä matka kyseisestä hotellista oli sinne ocean clubille? Ja oliko ainut käytettävissä oleva ranta siis myöskin siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko siinä mennyt n.15 min taksilla/hotellin kuljetuksella. Hotellissa on oma uima-allas, mutta poolipäivät kannattaa viettää sisarhotellin rannalla/poolilla. Joo yksi ranta-alue sielläkin tietääkseni oli, mutta en tiedä mitä muuta olisin kaivannut...?

   Poista
 2. Olen menossa maaliskuun alussa Dubaihin mutta hotelli vielä hakusessa. Tiedätkö järjestääkö tämä kyseisen hotelli missä tekin asustelitte mitään ilmaisia kuljetuksia kauppakeskuksiin (esim Dubai mall)? Oliko hotellilla millainen hintataso ruokapaikoissa vai oliko teillä jokin puolihoito paketti? Kaikki vinkit hotellista olisi enemmän kuin tarpeen.. Lapsen kanssa kahdestaan lähdössä matkaan ja kovin kiinnostaa tietää miten hotellilla palvelut pelaa.

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...