sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55

Nonnin, vilautinkin jo yhden kuvan aiemmin instassa, mutta sain kuin sainkin ostettua itselleni synttärilahjan tällä viikolla! :)

Eipä siinä mennyt arpoessa kuin viisi vuotta, heh, ja silkikin ostohetkellä meinasin perääntyä, koska toinen laukku tuntui liian pieneltä ja tämä isompi näytti sen vieressä ihan lätkäkassilta.... Halusin ehdottomasti olkahihnan ja totesin vuosien saatossa, etten tykkää vaaleasta nahasta, joten ainoa järkevä vaihtoehto oli Louis Vuittonin Keepall Bandoulière 55.

Ostopäätökseen vaikutti lopulta se, että lähikuukausina on tiedossa aika monta reissua, työmatkoja ja viikonloppureissuja ja olinhan mä herrajestas arponut tätä jo sietämättämän kauan! Puhumattakaan siitä, kuinka moneen kertaan hinnat olivat tänä aikana pompanneet. Selailin huvikseni vanhoja blogipostauksia ja niitä löytyi ainakin vuodelta 2011, jolloin dilemma oli ihan sama. ;)

Lopulta kun mallasin laukkua kotona, niin ei se enää tuntunutkaan niin kovin isolta vaan juuri sopivalta. Työreissulla ajattelin tuuppaa koneenkin samaan kassiin, niin ei sitten tarvitse erikseen roudata tietokonelaukkua, aika kätevää... Seuraavaa reissua odotellessa! :)

6 kommenttia:

 1. Itse olen arponut kanssa tämän saman ongelman parissa, toinen hihnallinen keepall näyttää ja tuntuu niin pieneltä ja toinen sitten ihan jättimäiseltä. Miksei keskikokoa ole valmistettu hihnallista versiota jossain kauniissa kuosissa? Kävin viime viikolla sovittamassa damier infini nahkaista laukkua ja sen kuosi tuntui täydelliseltä, hieman toki aralta. Sen vieressä canvaksinen näytti jotenkin tylsältä. Mutta apua se koko, 55 mustana vai 45 jonain värillisenä? Pohdin tätä varmaan ikuisuuden ja päädyn seuraavaksi keepallin sijasta ostamaan jonkun toisen laukun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! ;) Mulle kävi ihan samoin, mietin ja mietin ja päädyin lopulta aina ostamaan jonkun muun laukun...nyt aika oli vihdoin kypsä ja olen kyllä todella tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Minulla on koko 50 ja välillä tuntuu pieneltä eli hyvän koon valitsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, joo, eiköhän se matkalla osoittaudu ihan käytännölliseksi, onpahan ainakin tilaa ostoksille! ;)

   Poista
 3. Monogram canvas 55 mustilla nahkaosilla mietenosastolta.������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullako on sellainen? Sori, en ymmätänyt oliko tämä kysymys vai toteamus? Mutta mua miellytti eniten juurinkin tämä malli ja väri...ja näköjään kokokin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...