sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Last hours of my twenties... Have to say it's been one hell of an adventure.
(Kuva: täältä)

Se on sitten naistenpäivä, eli ens yönä mä täytän vuosia ja siirryn seuraavalle vuosikymmenelle. Aika jännä tunne, vaikken tähän päivään mennessä olekaan ehtinyt miettiä asiaa... Vanheneminen ei tunnu ollenkaan pahalta, mutta se on outoa, etten ole enää koskaan parikymppinen, heh. Semihaikea fiilis, varsinkin kun viimeinen kuukausi on mennyt taas niin sumussa ja työkiireissä, etten muista siitä oikeastaan mitään. Miettikää eilen yllätyin iloisesti kun kaverit ehdotti brunssia, mutta se olikin jo mun kalenterissa?! Itsehän mä olen sen merkinnän sinne laittanut, mutta tämä ehkä kuvaa mun tämänhetkistä elämäntilannetta. Paljon matkustavat ihmiset sanovat, että toisinaan ei tiedä missä päin maailmaa on, mutta mulla on ihan sama fiilis täällä Suomessakin!

Aamuyöllä suuntaamme myös lentokentälle ja kohti Dubaita. Tällä hetkellä laukut alkaa olla pitkälti pakattu ja mietin miten haluan viettää viimeisen iltani parikymppisenä...?? Pakkailuista tuli muuten mieleen - miten kuljettaa mukana aurinkohattu, jos ei ole varta vasten hatunkuljetukseen tarkoitettua Vuittonin hattulaukkua?!! ;) Tuntuu niin pöljältä laittaa hattua päähän, jos lähtee lumisista maisemista ja huopahatulla ei taas tee toisessa päässä yhtään mitään... Taitaa tulla kysymykseni teille vähän liian myöhään, mutta ehkä se auttaa, kun pakkaan seuraavalla kerralla. Anyone?

Viime Dubain reissulla me ei ehditty käymään Burj Khalifassa, mutta nyt ennakoitiin ja varattiin sinne liput keskiviikolle. Mennään auringonlaskun aikaan, joten nähdään maisemat niin valoisalla kuin pimeällä. Mikä ois vielä makeampaa? Nähdä noi pilvenpiirtäjät pilvien yläpuolella, kuten kuvassa yllä! Ei taida onnistua tällä reissulla, mutta ehkä vielä joku päivä...

Lomani kunniaksi, saatan jopa ehtiä laittaa vähän postauksia tänne blogiin tällä viikolla ja yritän kuvata matkalla mahdollisimman paljon, niin on sitten jotain mitä postata kun arki koittaa. Hyi! Arki! Jaiks....nyt en sano tätä sanaa ääneen ainakaan viikkoon!! ;)

Hyvää naistenpäivää kaikille! :)

4 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...