maanantai 16. maaliskuuta 2015

Iltapukujen & Juhlamekkojen Outlet Wanhalla YlioppilastalollaTe tiedätte musta sen, että kierrätän aktiivisesti käyttämättä jääviä vaatteita. Jos jokin roikkuu käyttämättä muutaman kuukauden, niin laitan vaatteen useimmiten myyntiin. Toisaalta taas etsin koko ajan uusia täydellisiä yksilöitä, joissa kohtaa laatu, istuvuus ja mielellään "se jokin"... Jälkimmäistä toivon lähes jokaiselta ostokseltani, mutta tiettyjen asujen kohdalla hyväksyn sen, ettei niitä käytä päivittäin. Sitten kun on taas se aika vuodesta ja tulee kesähäitä ym. vastaavia tilaisuuksia, niin kaivan kaapista hopeiset Jimmy Choon sandaalini tai vaaleanpunaisen Anya Hindmarchin glitter-iltalaukun... Samaan katagoriaan menevät myös iltapuvut - iltapuvut, joita en tällä hetkellä omista.Iltapuku on vaate, jolla ei todellakaan tee mitään arkena, ainakin jos arki on yhtään samanlaista kuin mulla - töitä, ruokakauppareissuja, pyykinpesua, koiralenkkejä.... Toisaalta taas, jos tilaisuus vaatii iltapukua, juhlapukua tai pitkää pukua, niin sitä ei kyllä korvaa yksikään jakkupuku eikä kynähame. Toiveenani onkin ollut pitkään löytää täydellinen pitkä iltapuku ja lyhyempi juhlava mekko.

Niiden pitäisi olla niin upeita ja tuntua omilta, että haluaisin käyttää niitä uudestaan ja uudestaan. Näin harvemmin käytetty vaate saisi pidemmän elinkaaren. Toisaalta niiden pitäisi olla joko sen tyyppisiä, että ne sopivat mahdollisimman monenlaisiin tilaisuuksiin tai olla malliltaan, materiaaliltaan ja väriltään sellaisia, että niitä voi helposti asustaa juhlavimmiksi tai arkisemmiksi. Koska käyttökertoja ei voi verrata farkkuihin tai isoon käsilaukkuun, niin hinnankin pitäisi olla kohtuullinen, mutta asun pitäisi silti herättää tunteita samalla tavalla kuin Valentinon pitsiset mekot, heh... ;) Eipä olekaan ihan helppo nakki!


Tästä päästäänkin asiaan. Pitsi on mulle jotenkin se juttu, mudossa tai toisessa. Olen koko ajan kyttäilyt sillä silmällä, jos löytäisin jostakin alennuksella jonkun ihanan lyhyen Valentinon pitsimekon, mutta koska näiden mekkojen hinnalla saisi myös laukun, etsin koko ajan myös edullisempia samantyylisiä vaihtoehtoja. Kaikki yllä näkyvät mekot ovat mun mielestä ihan mielettömän kauniita, mutta luonnollisesti Madden mekon ottaisin jossakin toisessa sävyssä ja vähän lyhyempänä tai high low helmalla, kuten ekassa kollaasissa oikealla....? Hmmm...

Pitkistä mekoista taas mun silmää miellyttävät kaikki tässä postauksessa näkyvät kuvat. Kapeat helmat ovat ehdottomasti mun juttu. Vanhojen tanssit on asia erikseen, mutta muuten mun on vaikea kuvitella itseäni A-linjaiseen helmaan tai merenneitopukuun. Blake Livelyn päällä nähdyt mekot ovat aina olleet mieleeni ja mitä tulee värisävyihin niin hillityt musta, tumma sininen, harmaa tai metallinsävyt ovat mun mielestä todella kauniita... Malli voisi olla olkapäät peittävä, niin se sopisi paremmin talvitilaisuuksiin tai esimerkiksi Dubaihin, heh...mähän käyn siellä edustamassa koko ajan... ;) No mutta, ymmärrätte ehkä mitä tarkoitan. :)
Kullakin meistä on kuitenin eri tarpeet ja eri mieltymykset. Jokaiselle vartalotyypille sopii erilaiset puvut. Se mikä on yhteistä, on se, että me kaikki varmasti haluamme näyttää upeilta ja jos mahdollista, haluamme löytää upean puvun hyvällä hinnalla. Miten tämä sitten onnistuu?

Minuun otettiin yhteyttä Maahantuojien Outletista ja ehdotettiin yhteistyötä. Maahantuojien Outlet on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojekti, jossa myydään edellisen kauden mallipukuja ja näytekappaleita edullisesti suoraan kuluttajille. Ensimmäinen Maahantuojien Outlet järjestettiin 5 eri yrityksen yhteistyönä ja silloin mukana oli yli 500 iltapukua. Koska kävijämäärä ylitti tammikuun tilaisuudessa kaikki odotukset (miten mä en koskaan kuullut tästä tilaisuudesta?!), päätettiin samanlainen tapahtuma järjestää vielä samana keväänä.

Huhtikuun tapahtumassa on odotettavissa yli 1000 edullista pukua, pitkää ja lyhyttä, näyttävää ja klassista. Myös kokoja löytyy XS:stä XXL:ään, ja värivaihtoehtoja on varmasti yhtä paljon. Kuulin tilaisuudesta nyt ensimmäistä kertaa, mutta päätin lähteä innolla mukaan ja kutsuin kaverinkin mukaan. :) Nykyään on niin paljon erilaisia blogigaaloja, urheilugaaloja, juhlavia häitä, työpaikan juhlia ja muita tilaisuuksia, joihin on mahdollisuus pukeutua, että jokaisella on varmasti jokin tilaisuus mihin tarvitsee kaunista pukua. Puhumattakaan yo-juhlista, vanhojen tansseista, valmistujaisista ja kesähäistä... Jos siis tavoitteenasi on löytää ilta- tai juhlapuku, niin merkkaa aika kalenteriin jo nyt:

Iltapukujen & Juhlamekkojen Outlet 
Wanha Ylioppilastalo, Helsinki
11.4.2015 klo 10-16


Kaikki tapahtuman puvut myydään vähintään -50% alkuperäisistä hinnoista. Suurin osa tapahtuman pitkistä puvuista liikkuu hintaluokassa 99 – 159€ (normaalisti keskimäärin 299 – 489€). 
 
Huom! Seuraavat pienemmät tapahtumat järjestetään vielä ennen Wanhan Ylioppilastalon päätapahtumaa: 14.3. Jyväskylässä Hotelli Albassa sekä 22.3. Tampereella MegaOutletissa. Näissäkin tapahtumissa on myynnissä satoja pukuja! :)

(* Postaus on toteutettu yhteistyössä Maahantuojien Outletin kanssa.)

Kaikki postauksessa käytetyt kuvat ja kuvien lisätiedot löytyvät Pinterestistäni.

2 kommenttia:

 1. Kuinkahan paljon siellä myydään kerran käytettyjä Vanhojen päivän mekkoja...?
  Et ilmeisesti ole kiinnostunyt DvF:n klassisesta pitsimekosta? Niissä on mielestäni hinta-laatu-suhde kohdillaan, kun nimenomaan hinta-aspektin mainitsit. Niitähän useampaa mallua, ei pelkästään se Zarita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, ettei mekkoja ole erikseen merkitty mikä sopii juuri vanhojen päville ja mikä ei, joten voisit varmasti valita mieluisan 1000 mekosta, kunhan koko sopii ja malli tietysti miellyttää. :) Mulla on DVF:n musta Zarita-mekko ja se on kyllä ihana! Voisin hyvin ostaa myös toisessa värissä, mutta toivoisin silti jotain toista mallia rinnalle, koska toistaiseksi tumma sininen on ollut ainoa väri mustan lisäksi, josta olen tykännyt, ja mun mielestä ne kaksi olisi liian samanlaisia keskenään. Kate Middletonin iltapuku taitaa olla samaa mallia ja se on kaunis, mutta ei kuitenkaan niin kaunis kuin muut kollaaseissa näkyvät mekot ja tosiaan tässäkin olisi kiva löytää uudenlainen malli. :) Jos taas löytyisi pitkänä versiona mekko, joka näyttäisi Valentinon lyhyeltä mustalta mekolta, jossa on rusetti, niin se olisi aika ihana! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...