tiistai 17. maaliskuuta 2015

Dubai pictures

Huh, arki kyllä iskee nopeasti vasten kasvoja. Vaikeaa uskoa, että tasan viikko sitten oltiin näissä maisemissa. Halusin kuitenkin jakaa vielä muutaman kuvan täällä, koska yritän myös mielessä lasketua mahdollisimman pehmeästi arjen kiireisiin. Kuvien selailu on paras tapa muistella reissua ja näihin kuviin on kasattu monta mielenkiintoista sääilmiötä...


Kun me tultiin Dubaihin oli yli 30 astetta ja ihanan lämmin iltapäivä. Aurinko oli kuitenkin jonkinlaisessa sumussa, mikä taksikuskin mukaan johtui hiekkamyrskystä. Jos vertaa ensimmäisiä rantakuvia viimeiseen kuvaan, huomaa miten iso ero näkyvyydessä oli matkan alussa ja lopussa.

Toisena rantapäivänä rannalla oli niin jäätävä tuuli, että sai pitää tosissaan hameen helmasta kiinni. ;) Meinattiin jo kääntyä takaisin, mutta onneksi otettiin silti pyyhkeet ja rantauduttiin aurinkotuoleihin. Istuessa ei enää ollutkaan niin viileää ja päiväkin lämpeni iltapäivää kohti.

Burj Khalifassa käydessä sää oli melko selkeä ja lämmin, mutta auta armias, kun istuttiin suihkulähteiden viereiselle terassille syömään. Yhtäkkiä taivaalle ilmeistyi nopeasti liikkuva pilvi ja ehkä minuutissa tornin huippu katosi jonnekin "savuun". Samaan aikaan alkoi puhaltaa jäätävän kova ja kylmä tuuli ja kuin tilauksesta jostain alkoi kuulua "rukouslauluja". Se oli jotenkin maaginen ja jopa hieman pelottava hetki. Kaikki alkoivat kaivaa puhelimia ja kameroita taskuistaan, ravintolan henkilökunta mukaan lukien.


Viimeisen kuvan nappasin tosiaan viimeisenä reissupäivänä vertailun vuoksi. Silloin oli selkeä ja aurinkoinen päivä, mutta ilta oli jälleen yllättävän viileä. Eipä olisi heti tullut mieleen, että maaliskuussa voisi olla jäässä Dubaissa, mutta niin vaan kävi! ;) Kaikenkaikkiaan matka oli silti erittäin onnistunut ja voisin lähteä Dubaihin vaikka heti uudestaan. Todettiin moneen kertaan, että eiköhän tehdä tästä tapa aina mun synttäreillä, mutta saas nähdä miten käy. Kesälomaa odotellessa, heh... Lomat on ihania, mutta vielä kun oppisi elämään hetkessä ja nauttimaan ajasta siinä välissä. Nimittäin aika kuluu nopeasti ja elämä on (kuulemma) tässä ja nyt. :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia, tuli ikävä Dubaihin. Oli varmasti jännä fiilis nuo hiekkamyrskyt ja sääilmiöt, meillä on sattunut molemmille kerroille täysin samanlaista auringonpaistetta ilman mitään vaihtelevuutta. Ehkä ensi kerralla, sillä se on varma, että tuonne tulee aina palattua :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...