maanantai 30. maaliskuuta 2015

beautyblender, bodyblender, micromini

Viime viikolla mä kävin kahdessa todella mielenkiintoisessa kauneustapahtumassa ja toinen niistä liittyi beautyblenderiin. Kyseisestä meikkisienestä kirjoittelin jo aiemmin täällä ja voin käsi sydämellä sanoa, että tämä on ensimmäinen kerta kun koen meikkisienen paremmaksi vaihtoehdoksi kuin omat sormet!

Mä olen todella kiinnostunut kaikista kauneuteen liittyvistä jutuista, joten imin asiaa viime viikon tilaisuuksista kuin pesusieni. Perjantai-aamun beautyblender-tilaisuus olikin paras mahdollinen tapa aloittaa perjantaipäivä ja samalla viikonloppu. Tilaisuudessa oli mukana itse Rea Ann Silva ja taisin olla liekeissä vielä nukkumaanmenoon asti. :)Tilaisuudessa lanseerattiin muutama uutuustuote ja lahjakassissa tulikin mukana uusia beautyblendereitä, uusi vartalosieni eli bodyblender (esim. itseruskettavan levitykseen) ja uusi puhdistusaine sienen pesuun, joka oli erittäin tervetullut ja osoittautui paljon paremmaksi vaihtoehdoksi kuin tähän asti käyttämäni kasvosaippuapala! Koska kasvojen puhdistus ja välineiden hygieenisyys on mulle kaikki kaikessa, niin kyselin Rea Ann Silvalta mm. sienen puhdistuksesta ja siitä, kuinka usein beautyblender tulisi vaihtaa. Tässä siis perjantaina opittuja asioita beautyblenderista:

1. Tuote on valmistettu erityisestä materiaalista ja koska beautyblenderia käytetään kosteana, se ei ime sisäänsä kosmetiikkaa taikka likaa. Sotkut jäävät käytännössä sienen pinteen ja koska beautyblender pestään jokaisen käytön jälkeen, sitä pystyy käyttämään normaalia meikkisientä pidempään. Jos meikkaat beutyblenderillä kerran päivässä ja peset sen huolellisesti käytön jälkeen, voit käyttää huoletta samaa pallukkaa jopa kolme kuukautta!! Myös silloin, jos sinulla on ongelmaiho tai aknea.

2. Jokainen beuatyblender leikataan muotoonsa käsin, ei koneellisesti. Ja mikäli ymmärsin oikein sen tekevät naiset Yhdysvalloissa. Kyseessä ei siis ole mikään epämääräinen hikipaja ja se selittää mun mielestä beautyblenderin korkeamman hinnan verrattuna halvempiin meikkisieniin ja kopiohin. Koska työ tehdään käsin, beautyblendereissa saattaa olla pieniä koko- ja muotoeroja.

3. Meikkivoiteen ja peineaineen lisäksi beautyblenderia voi käyttää myös korostamiseen ja häivyttämiseen, sekä voidemaisen poskipunan levitykseen. Hahaaa - tämä oli loistovinkki ja testasinkin sitä heti eilen! Toimii! :) Hommasta tuli ehkä vähän liiankin helppoa, varsinkin kun opin Rea Ann Silvalta, että samaa beautyblenderia voi käyttää eri aineiden levitykseen ja pestä sen vasta lopuksi. Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta jotenkin mä en kuitenkaan tajunnut tehdä sitä käytännössä...pinta-alaa on kuitenkin ihan riittävästi, joten toista puolta voi käyttää meikkivoiteen levitykseen, toista poskipunan levitykseen ja kapeampaa päätä sitten peiteaineiden parina...

4. MicroMini - tämä on pakko käydä ostamassa jostain! :) Enpä tiennytkään, että on olemassa myös beautyblender-vauvoja! Uskon, että pikkuruinen meikkisieni on kuitenkin aika kätevä kun yrittää päästä kasvojen vaikeisiin paikkoihin. Mulla on aika isot silmät, joten periaatteessa mulle riittää beautyblenderin kapeampi kärki, mutta veikkaan, että sellaiset henkilöt, joilla on pienet silmät tai matalat kulmat tai silmät ovat syvemmällä, saattavat kokea pienemmän meikkisienen kivemmaksi vaihtoehdoksi esimerkiksi peiteaineiden levityksessä.

5. Keväällä myyntiin tulee myös matkapussukka beautyblenderille. Se on sellainen hengittävä pieni laukku, jossa beautyblender varmasti ilmakuivuu nopeammin. Turhaa tai ei, niin kyllä mä ainakin haluan pitää beutyblenderini matkoillakin puhtaana ja erossa meikeistä. Eikä kosteaa meikkisientä haluaisikaan änkeä meikkipussiin sellaisenaan. En vielä tiedä mistä noita pussukoita saa, mutta aion kyllä ottaa selvää... :)

6. Kun peset esim. pinkkiä beuatyblenderiä siitä irtoaa hieman vaaleanpunaista väriä veteen ja pesuvaahtoon. Tämä ei kuitenkaan ole vakavaa eikä väri sotke meikkiä, kokeiltu on! Rea Ann Silvan mukaan värin irtoaminen johtuu siitä, että beautyblenderit värjätään luonnonmukaisesti eikä värejä kiinnitetä myrkyillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...