tiistai 24. helmikuuta 2015

Going to Dubai


Vielä 1,5 viikkoa, niin olen takaisin näissä maisemissa. Alkuperäinen idea oli lähteä synttärireissulle New Yorkiin, mutta eipä tuo Dubaikaan ole huono vaihtoehto. Saas nähdä laulaako taas kuoro sillä hetkellä kun tajuan olevani lomalla ja pääsen astelemaan turkoosiin veteen...;)


Musta tuntuu, että olen ensimmäistä kertaa pitkään aikaan lähdössä reissuun puhtaasti lomailemaan, ilman minkäänlaista stressiä tehtävistä asioista, nähtävistä paikoista taikka shoppailulistaa. Toki on tarkoitus käydä parissa paikassa, jotka jäi viimeksi näkemättä ja Repettolla haluan katsoa balettivaatteita, mutta oikeesti loman ajaksi ei ole mitään perinteistä minuuttiaikataulua. Tarkoitus on jopa ottaa treenikamat mukaan, jotta voi polkaista aamut käyntiin salilla ja uima-altaalla ja jatkaa siitä sitten aamupalalle ja aurinkoa ottamaan... Onkohan normaalien ihmisten arki (tai edes lomailu) aina tällaista??

Onko täällä ketään, joka olisi käynyt lähiaikoina Dubaissa ja osaisi vinkata hyviä ja kohtuuhintaisia ruokapaikkoja? Jos on, niin palataan asiaan kommenttiboksissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...