sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Beautyblender


Hei taas pitkästä aikaa! Pari viikkoa vierästi taas työkiireissä ja ei-niin-hyvien uutisten varjostamana, mutta tänään paistaa aurinko ja yritän ottaa kaiken irti sen tuomasta energiasta. Koti on imuroitu, kylppäri ja vessa jynssätty puhtaaksi, ja jaksoin jopa meikata vaikkei sunnuntaiksi olekaan sen kummempaa tekemistä. Viikonloppu tuntuu kuluvan taas aivan liian nopeasti, eikä maanantaita ole YHTÄÄN IKÄVÄ!

Halusin kuitenkin vinkata viimeisimmästä löydöstäni eli Beautyblenderistä (ks. video). Joku teistä onkin jo ehkä testannut tätä, mutta ne ketkä eivät ole - käykää ostamassa! :) Meikkisienen hinta 20€ hieman kirpaisee, mutta tämä on oikeesti hyvä! Se menee juuri siihen "turha tuote, jonka olemassaolosta kukaan ei viitsinyt kertoa mulle aiemmin" -kategoriaan. Kun sitä kerran koittaa, niin turhakkeesta tuleekin uusi paras ystävä! Samaan kategoriaan menee myös Tangle Teazer ja Clarisonic. Ilman niitä pärjää, kunnes niitä pääsee testaamaan itse!!

Mä en ole koskaan tykännyt tavallisen meikkisienen tuomasta lopputuloksesta ja olenkin käyttänyt viimeiset, ehkä 15 vuotta, sormia meikkipohjan levitykseen. Beautyblenderillä meikin levitys tuntui suorastaan ihanalta kostean ja pehmoisen meikkisienen ansiosta. Kapealla kärjellä sai helposti levitettyä peiteaineen silmien alle ja nenänpieliin, ja lopputuloksesta tuli peittävä, mutta ihanan raikas ja kuulas. Syy tähän saattaa olla myös uusi Tom Fordin meikkivoiteeni, mutta kyllä mä odotan innolla jo huomisaamun meikkisessiota! :)

Onko teillä kokemusta Beautyblenderistä? Mitä olette tykänneet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...