lauantai 28. helmikuuta 2015

Balmain Paris // Hair Couture

Tuoksuilla on suuri merkitys ja vaikutus kaikkiin meihin. Ne muistuttavat paikoista ja ihmisistä, fiiliksistä ja tuntemuksista tiettynä hetkenä...mutta se fiilis - se sama fiilis, joka oli 18-vuotiaana ulos lähtiessä. Muistatteko sitä? Se on huumaava!!

En uskonut, voivani kokea sitä uudestaan viikkoa ennen omia kolmekymppisiä, mutta se tulee, kun hiuksiin suihkauttaa Balmainin Silk Perfume -suihketta. Silloin tapahtuu jotain ihmeellistä. Kylmät väreet kulkee taas selkää pitkin, ilta on täynnä jännitystä ja tekee mieli tanssia. Joo, ehkä puolikkaallaa viinilasilla ja Spotifyssa soivalla Michael Jacksonilla on kanssa jotain tekemistä asian kanssa, mutta mä yhdistän kyseisen tuoksun johonkin tuttuun ja tuntemattomaan kymmenen vuoden takaa...
Mun oli pitkään tehnyt mieli kokeilla Balmainin hiustenhoitotuotteita, mutta jotenkin se aina kiireessä unohtui. Yksi päivä eksyin Balmainin sivuille ja olin samantien myyty. Pakkausten design, upeat lahjaboksit, cooli kokonaisuus....ei mennyt kauaakaan kun ostoskorini oli täynnä yhtä sun toista. Oli sentään omat synttäritkin tulossa ja niillä perustelin shoppailuni ja lukuisat hiustenhoitotuotteet. Hetkeä myöhemmin laitoin onnellisena tilauksen eteenpäin.

Seuraavana päivänä tuli kuitenkin ystävällinen sähköposti, jossa kerrottiin, ettei tilaustani voida toimittaa, mutta Suomen jälleenmyyjän kautta voisi onnistua... Aika pikaista toimintaa olikin ja loppujen lopuksi sainkin tuotteet testiin maksutta parissa päivässä. :)Balmain kuului suosikeihini jo vuosia sitten. Muistan edelleen makeat bleiserit ja coolit paljettimekot, sekä mallit, jotka todellakin ottivat huolettomasti lavan haltuunsa. Balmainin hiustenohoito- ja muotoilutuotteet ovat kenties mahdollisuus tuntea itsensä yhtä itsevarmaksi, ainakin teoriassa, mutta jos pelkkä tuoksu tuo näin voimakkaasti tunteet pintaan, niin mitähän seurauksia tuotteiden käytöllä on? ;)

Upea synttäripakettini saapui tänään ja voi että, kuka sanoi, ettei pakkausdesignilla olisi mitään merkitystä?! Jos tiedät jonkun yhtä muotihullun kuin minä, niin tässä aivan loistava lahjaidea!! Kerron kokemuksistani myöhemmin lisää, mutta nyt suuntaan saunaan ja testirundille. :)

Kiitos Balmain Paris ja kiitos Sim Finland!!!


She was more like a beauty queen from a movie scene...

She told me her name was Billie Jean....

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son

-Michael Jackson

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuota suolasuihketta ja se on aikamoista tököttiä! Toimii hyvin kiharoissa. :D Mutta siinä on yksi huono puoli, se kuivuu tukkoon joka käyttökerran jälkeen. Muut suolasuihkeeni eivät ole tehneet samaa, joten aika usein joudun laittaa hiuksiin jotain muuta. Siinä on kyllä muuten hyvä tuoksu ja toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää, mullakaan suolasuihkeille ei ole aiemmin käynyt näin...auttaisikohan siihen, jos pulloa huuhtelisi joka käyttökerran jälkeen...? :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...