lauantai 3. tammikuuta 2015

Woly Perfect GelArkisin harvemmin kerkiää tehdä mitään ylimääräistä, mutta viikonloput ovat taas erinomaista aikaa vaatteiden ja kenkien huollattamiseen, vaatehuoneen siivoukseen ja pyykkien pesuun. Koska nyt on viikonloppu ja ehkä teillekin on aikaa halusin vinkata Woly Perfect Gel -tuotteesta, jolla voitelin jonkin aikaa sitten kaikki nahkalaukkuni. Ja se teki kuluneille nahkapinnoille ihmeitä!!

Vähän niinkuin rutikuiville käsille tai talven kuivattamille poskille sivelisi jotain hyvin kosteuttavaa voidetta. Tuntuu, että geeli posti nahkasta muutaman vuoden ja sai mm. jo vähän kuluneen Marc Jacobsin laukkuni näyttämään taas uudelta. :) Hintaa riittoisalla purkilla taisi olla 4 euron verran ja omani ostin Stockan kenkäosastolta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, tätä pitää kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, ja geeli on väritön, joten se sopii minkä tahansa värin kaveriksi! Kannattaa silti testata ensin näkymättömässä paikassa. Se aluksi hieman kostuttaa nahkaa ja jos sävy on sellainen, että se kosteana tummuu, niin ei pidä säikähtää. Mustassa ja ruskeassa ei näkynyt mitään, mutta harmaa ja huokoinen laukku aluksi hieman tummui, mutta vaaleni taas kun geeli ehti imeytyä ja kuivua. :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...