sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Myydään Michael Kors -kello

(Kuva täältä.)


Olen monesti kertonut, että olen kelloihminen henkeen ja vereen. Isäni opetti minua käyttämään rannekelloa jo ala-asteen alkuaikoina, silloin kun ei ollut sitäkään vaihteoehtoa, että olisi tarkistanut ajan kännykästä... ;)

Olenkin miettinyt uuden kellon ostamista itselleni lahjaksi kun täytän 30-vuotta ja tiedän, että sen hankinnan jälkeen, muut kellot tulevat jäämään ilman käyttöä. Olenkin päättänyt luopua rakkaasta Michael Korsin kellostani, mikäli sille löytyy rakastava koti ja hinnasta sovitaan.

Kello löytyy huutonetistä täältä. Kauppaan kuuluu rasia, jatkopalat, esite...eli kaikki tilpehöörit kuin ostettaessakin. Kello on toimiva, siistissä kunnossa ja mallikin on sellainen, mitä edelleen myydään. Huutonetin puolella lisätietoja... :)

KELLO MYYTY!

4 kommenttia:

 1. Saako kysyä, että minkä kellon olet ajatellut ostaa itsellesi lahjaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin vintage-rolexin, mutta se ei ole ihan niin helppoa...pitää olla oikea koko, malli, väri, kunto ja sit tietysti se ikä ja toimivuus! :)

   Poista
  2. Kuulostaa todella hyvältä! :) Rolexin Lady Datejust on yksi suosikkimalleistani, samoin haaveilen Cartierin kelloista, tosiaan paino siis sanalla haaveilla näin opiskelijana :D Mutta ehkä vielä sitten joskus, vaikka juurikin jonkun suuren merkkipäivän tai saavutuksen kunniaksi :)

   Poista
  3. Nimenomaan! :) Emmä sinänsä edes odota sitä hetkeä, kun voisi vaan mennä ja ostaa mitä haluaa, koska sitten ostoksista alkaa kadota viehätysvoima.... Ja muutenkin, kun ei voi ostaa kaikkea kerralla, niin tulee mietittyä tarkemmin mistä tykkää ja pidemmän päälle huomaa, että vaatekaappi täytyy oikeasti laadukkaista ja rakkaista vaatekappaleista. :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...