perjantai 2. tammikuuta 2015

Cajun Chicken

Horoskooppi tai ei, mutta jotenkin vuosi on alkanut harmaasta kelistä ja silmätulehduksesta huolimatta aika leppoisissa tunnelmissa. :) Tänään väsättiin perjantain kunniaksi cajunkanaa, jonka reseptin löysin viimeisimmästä ruotsalaisesta ELLE Mat&Vin -lehdestä... Taustalla soi kukas muukaan kuin Michael Buble. :)

Kerroinkin ehkä aiemmin (ainakin Instagramissa), että luen hitaasti, mutta varmasti, Arianna Huffingtonin kirjaa Thrive ja siinä oli viimeksi kohta mikä kolahti. Kuulemma keskitysleireillä oli juutalaisia, jotka menetettyään kaiken - kodin, perheen, vaatteet ja ihmisarvon, jaksoivat silti tukea toisia ja antoivat omat ruoatkin toiselle. Oli aika terävä huomio sanoa, että se voima ja positiivisuus, joka näissä ihmisissä oli löytyi heistä itsestään. Heidän lasinsa taisi olla siinäkin vaiheessa puoliksi täysi... Näin mäkin olen yrittänyt aloittaa tämän vuoden, silmätulehdus on loppujen lopuksi aika pieni ongelma ja työtkin alkaa vasta viikonlopun jälkeen, tänään on siis hyvin aikaa fiilistellä!

Resepti oli aika helppo ja maistui hyvälle, tosin ensi kerralla laitetaan tulisuutta vähän enemmän, yksi punainen chili ei ollut riittävästi. :) Veikkaan, että kyseinen lehti on edelleen kaupoissa myynnissä (ostin omani Tukholmasta), mutta jos joku haluaa reseptin, eikä onnistu sitä löytämään, niin voin listata asiat vaikka kommenttiboksissa. :)

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Mielelläni lukisin reseptin, näyttää hyvälle!

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...