perjantai 19. joulukuuta 2014

VERSO SKINCARE STOCKHOLM

Hellohello! No nyt mä oon tehnyt kaikki työt ja jatkossa mulla on ihana sikana aikaa tehdä kaikkea kivaa. Aion vaan tanssia, kirjoitella blogiin, käydä kasvohoidoissa ja lomailla. En stressaa enää mistään, enkä varsinkaan jätä lounaita väliin.....vitsivitsi. Joo ei tää arki tästä varmaan ihan hetkeen miksikään muutu, mutta ehkä jouluna on mahdollisuus edes hetkeksi pysähtyä ja nauttia hyvästä ruoasta, perheen seurasta, Michel Bublesta ja ehkä jopa omasta täydellisestä seurastani.... ;)

Oli aika huvittavaa siirtää kuvia kamerasta koneelle, kun tajusin, että siellä oli kuvia jo reilun kuukauden ellei parinkin takaa...hups. Aloitetaan kuitenkin kuvien purku tuoreimmasta päästä. Joku on ehkä huomannut, että suosikkikosmetiikkani on yleensä valkoisessa purkissa ja nyt valkoinen purnukkarivistö on saanut uuden lisäyksen tiimiinsä.


Tällä kertaa vuorossa on Verson kasvojen puhdistusaine. En tiedä oletteko kuulleet tai kokeilleet tätä aiemmin, mutta mä olen jo pitkään lukenut näistä positiivisia juttuja ja vihdoin oli minunkin aika kokeilla.

Verso is latin and means reverse, as in the backside of a painting or the back view of a dress. It is what is normally hidden underneath, the mirrored view. In a metaphorical sense, you could say it means going your own way, being different. And Verso is a very different kind of skincare.


For one thing, it works. Verso Skincare is proven to make your skin appear younger and healthier. It has a formula that helps the skin cells to mimic how young cells behave. This formula is called Retinol 8, and is 8 times more effective than typical Retinol in the same dosage. It stimulates the skin’s own production of collagen and hyaluronic acid, which can substantially reduce the signs of aging. So for Verso Skincare, reversing also means reversing time.

Kokeilin tätä äskön ensimmäisen kerran ja nyt istun naamio kasvoilla naputtelemassa tätä blogipostausta. Valko-musta pakkaus on juuri mun makuun, mutta myös itse tuotteen koostumus oli aika kivan kermainen, hyvin levittyvä ja putsasi ilman kiristävää tunnetta koko kasvot ripsarit mukaan lukien. Ensivaikutelma on juuri niin hyvä kuin sen pitääkin olla, mutta only time will tell miten vaikutus alkaa näkyä ihossa pidemmän päälle.

Onko teillä kokemusta Verson tuotteista ja mitä olette mieltä? Löytyykö suosikkia? :)

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollut haussa uusi kasvonaamio joten vinkki tuli juuri sopivaan kohtaa :) Tätä näyttää saavan NK:lta, täytyykin pitää mielessä kun mennään tammikuussa Tukholmaan.

  t. Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siis Versolta puhdistusaine, mutta suosikkinaamioni ovat tällä hetkellä GlamGlow:lta, Sensailta ja Emma S:ltä. Voisin tehdä näistä oman postauksen jossain vaiheessa... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...