lauantai 6. joulukuuta 2014

kuulumisia

Hitsi, tuntuu kyllä nyt niin pahasti siltä, että elämä on totaalisen epätasapainossa. Olen tehnyt taas todella paljon töitä ja töiden merkeissä on mennyt niin perjantai-ilta kuin koko lauantaipäiväkin. Katson tässä nyt itsenäisyyspäivän juhlia ja mietin sitä, että en ole varmaan vuoteen tehnyt mitään kivaa. Tekisi mieli mennä tanssimaan Paula Koivuniemen tahtiin, tekisi mieli mennä laivalla Tuhkolmaan, tekisi mieli tehdä jotain, millä on jollekin jotain merkitystä. Tulin pitkästä aikaa blogiin ja huomasin, että lukijamäärätkin ovat hiljaiselon aikana tippuneet ja se masentaa. Se on ymmärrettävää, mutta se on niin masentavaa huomata, että asia, joka on tärkeä kärsii niin pahasti. Tällä kertaa mulla ei ole mitään muuta kerrottavaa, kuin että koneella on kuvia, päässä on ajatuksia ja muistilapulla ideoita, joista pitäisi kirjoittaa, mutta tilanne on nyt vaan tämä. Joskus voin ehkä kertoa fiiliksistäni enemmän, mutta nyt en voi muuta kuin pitää sormet ristissä ja toivoa, että tilanne muuttuu parempaan ja te maltatta odottaa siihen asti! :)

Hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

 1. TSEMPPIÄ! <3 Toivottavasti asiat alkavat järjestymään ja saat lisää iloa ja mieluisia asioita mahtumaan arkeesi :) Ja kyllä meitä lukijoita vielä täällä käy, älä huoli! Ja kiitos lohipastan reseptistä, se oli helppo tehdä ja todella herkullista, harvoin mieheni kehuu tekemiäni ruokia noin paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä toivon sitä kanssa ja yritän parhaani, jotta tilanne olisi tämän kevään jälkeen jo toinen... Hauskaa - tosi kiva, että pasta onnistui ja maistui! ;)

   Poista
 2. Voimia sinulle! Täällä ei olla katoamassa minnekään. Käyn välillä kurkkimassa vanhoja postauksiasikin, niissä kun vaan on sitä jotain:)
  Sisustuspostauksille odotan aina jatkoa ja ai että teidän kylppäri on ihana!:)
  Rauhaisaa joulun odotusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukavaa kuulla! :) Toivottavasti tosiaan aurinko paistaa vielä tänne risukasaan, niin ehdin tehdä enemmän asioita, joista on iloa niin mulle kuin muillekin... Ja yritän toki laittaa niitä sisustuspostauksia ja muita juttuja sitä mukaa kun vaan ehdin. :) Hyvää joulun odotusta sinullekin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...