tiistai 23. joulukuuta 2014

EVE LOM

Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa, että tilailin uusia "valkoisia purnukoita" ja nyt halusin vinkata toisesta, joka on jo parissa päivässä vakuuttanut mut täysin!

Muistan kun jokunen vuosi takaperin vanhemmat lukijani vitsillä varoittelivat, että kolmikymppisenä saa nauttia rypyistä ja näppylöistä samaan aikaan ja niinhän tässä tosiaan kävi (kolmekymppiset tosin vasta lähestyy). En nyt sanoisi, että ihoni oli varsinaisesti huonossa kunnossa, mutta jotain pientä muutosta huonompaan suuntaan on kuitenkin tapahtunut ja siksi tilasin muutama viikko sitten testiin EVE LOM Dynaspottia.
Feeluniquen sivuilla tuotetta kuvataan seuraavin sanoin: Developed after years of research into the cause of blemishes, EVE LOM Dynaspot is your emergency breakout treatment.

Tuotteen pitäisi olla värillinen, niin että sitä voisi käyttää meikin alla tai päällä, mutta sinkki tekee voideesta niin vaalean, ettei se kyllä mitenkään "katoa" iholla. Tämä taitaa olla kuitenkin ainoa miinuspuoli ja koska olen käyttänyt Dynaspottia vain iltaisin ja öisin kotona ja nukkuessa, niin eipä tämä nyt mikään suuri ongelma ole ollut. Muuten tuote todellakin toimii!! :) Suosittelen!

Feeluniquella on nyt muuten alle, joten kannattaa tsekata mitä muuta kivaa sieltä löytyy ja ehkä samalla napata tämänkin ostoskoriin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...