maanantai 3. marraskuuta 2014

sisustusta ja sepustusta

Kuten ehkä arvaattekin, olen ollut jälleen melko kiireinen - työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen on mulle tällä hetkellä suuri mysteeri, koska jokin osa-alue elämässäni tuntuu koko ajan kärsivän. Harmittaa, kun kivoistakin asioista tulee suorittamista, kun ei vaan kerkiä joka paikkaan... Kävin kuitenkin hiljaiseloni aikana pikapyrähdyksellä Pietarissa ja tein aikamoiset täsmäiskut kouppoihin. Toisin sanoen, kävin kolmessa liikkeessä ja ostin kaikista sen mitä lähdin hakemaan. :)

Muistattekin ehkä, kun fiilistelin Zara Homen kuvia tässä postauksessa? Olisin voinut periaatteessa jättää menemättä kauppoihin, mutta Zara Home oli noin 50m päässä, joten pakkohan siellä oli käydä ja sain käsiini etsimäni tarjottimen! Viimeinen kappale selvästi odotteli minua....  ;)Tämä on itse asiassa jo toinen syksyn aikana hankittu Zaran Homen tarjotin, mutta sisustaminen ei ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä viime aikoina... Taustalla näkyvät myös Kelly Hoppenilta tilatut korallit kylpyhuoneen piristykseksi. :)

Lisää ostoksia ja kuulumisia kirjoittelen uudessa postauksessa, mutta nyt iltapalaa ja lihasten venyttelyä. Tuntuu, että mitä enemmän balettia treenaa, sitä haastavammaksi ja raskaammaksi laji muuttuu. Kun katsoo ballerinojen kevyttä liikkumista, ei uskoisi, että joka ikisen rimpulan paikkaa joutuu koko ajan miettimään sormenpäitä myöden, haha!! :)

2 kommenttia:

 1. Baletti on upea laji. Harrastin sitä ala- ja yläasteen ajan. Aikuisenakin kävin vuoden verran ja edelleen haaveilen paluusta tangon ääreen. Olen vain armottoman huono sitoutumaan enää nykyisin tiettyyn kellonaikaan.
  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän! Alku oli itsellekin hankala, mutta jotenkin kun päätin, että nyt maksan, niin tulee sitten kanssa käytyä. Aluksi aloitin yhdellä kerralla viikossa ja nyt marraskuusta käyn jo kolme kertaa viikossa tanssimassa. Ystävän seura auttoi pääsemään alkuun ja sitten se mahtava fiilis on vaan imaissut mukanaan.... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...