maanantai 24. marraskuuta 2014

new bathroom

Hohhoijaa, niin se tauko venyi taas...takana on jälleen aika monta pitkää päivää ja iltaa töiden parissa ja nyt kun kerrankin on aikaa, niin tuntuu jo vähän hölmöltä tulla tänne kirjoittelemaan. Toivottavasti siellä ruudun takana on sentään vielä joku?! Tässä samalla valmistui kuitenkin myös asunto ja tuparit pidettiin viime lauantaina. Ennen kevättä ja terassin rakennusta on vihdoin aikaa vähän löysäillä rempan suhteen ja ajattelin jakaa taas uusia kämppäkuvia....

Seuraavaksi vuorossa kylppäri ja sauna, erillinen wc sekä aikamoinen kuvapläjäys. :)
Pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin lopulta yhteinäiseen kylpyhuoneen ja saunan kattoon ja saunasta tuli tällä kertaa valkoinen. Sadesuihku on myös aika kiva, piti tilata Saksasta asti, mutta eipä muuten ole kaikissa hotelleissakaan tällaista, vaikka käyttävätkin omasta suihkustaan sanaa "sadesuihku". :)

Onko yhtään tutut shampoopullot? :D Innostuin näistä viime kesänä Scandicin konttihotellissa ja tilasin Ruotsista samanlaiset omaankin kylppäriin!

Saunachihukin löysi taas paikkansa seinältä. :) Kuvissa seinä näyttää valkoisemmalta kuin oikeasti ja saunamittari keltaisemmalta, mutta luonnossa nämä sopivat oikein kivasti yhteen... 


Korallit tuli Kelly Hoppenilta...Tällaista tällä kertaa. Kyllä se bloggaaminen vaan vie aikaa - kirjoittaminen, kuvien siirtäminen koneelle, kuvien kokomuutokset yms. En tiedä millä ajalla ihmiset ehtivät vielä photoshopata kuviaan...hatunnosto samalla kaikille bloggaajille! Seuraavaksi voisin jakaa joitain kuvia mun vaatehuoneratkaisusta. Jos ruudun takana on muita remontoijia, niin tsemppiä! Kyllä se loppu tulee ja se fiilis on palkitseva, vaikka remonttiin menisikin 10 kuukautta, heh! ;)

7 kommenttia:

 1. Hienon näköistä! Kyllähän tuollainen sauna kelpaisi, meillä vielä koskematon... :) Ja niin vie, välillä menee niin kauan aikaa, että sitten kun tulisi aika oikolukea.. ei jaksa ja postaus lähee ulos sadan kirjoitusvirheen kera.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sitten kaikki valittavat, että onpa huonoa suomea, haha! :) Tsemppiä remonttiin! :)

   Poista
 2. Nostan kyllä hattua jokaiselle, joka tekee persoonallisia ja tyylikkäitä postauksia.Sinun postauksissa on sisältöä ja näkemystä. Itse olen tehnyt vasta muutamia sivuja (omiajuttuja.weebly.com). Rajan vetäminen julkisuuden, yksityisyyden tai aiheiden rajauksen suhten on vaikeaa. ---Nautinnollisia hetkiä tyylikkäässä kylpyhuoneessa ja saunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja varmasti nautimme, nytkin sauna lämpiämässä! ;)

   Poista
 3. Onpa tosi kivan näköistä, erityisesti nuo syvennykset on hienoja. Me teetettiin kylpyhuoneen remontti kesällä, itse tekemällä olisi varmasti säästänyt mutta taatusti kestänyt kauemmin kuin se reilu kuukauden mitä nyt meni. Eikä me kyllä itse oltaisi edes osattu tehdä oikeastaan mitään :)

  t. Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa noista syvennyksistä, onnistuivat hyvin ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka pieni asia ovatkin, niin tuovat kylppäriin ja veskiin heti sitä jotain! :) Ja et arvaakaan, montako kertaa olisi tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin, kun ravattiin suihkussa evakossa ties miten pitkään ja sitten tuli vielä takapakkeja.... ;)

   Poista
 4. Todella onnistunutta sisustamista. Päädyin blogiin etsiessäni kattosuihkuja. Voisitko laittaa lisää tietoja kyseisestä milä kuvissa. Kiitos.

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...