sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Miroslava Duma

Enpä olekaan hetkeen postannut mitään julkkityylejä tänne taikka tehnyt Russian style -postauksia, mutta nyt oli kyllä pakko nostaa esille Miroslava Duman raskaustyyli. Jotkut ne vaan saa mahankin näyttämään asusteelta, mutta veikkaanpa, että kun raskaus on näin pitkällä, niin harvalla enää ulkonäkö menee mukavuuden edelle... 


(Kuvat: Pinterest, katso lisää tietoa täältä.)

Tulee ihan huono omatunto näitä kuvia katsellessa, kun itselläni työtilanne ja kohta vuoden kestänyt remppa on tehnyt sen, että olen just ja just jaksanut pukeutua töihin, mutta viikonloput ja kauppareissut olen hoitanut suurinpiirtein remppavaatteissa! Toisaalta, ei kai kukaan olettanutkaan, että kulkisin kotona Louboutineissa, haha?!

Siivosin muuten viikonloppuva vaatehuoneeni/kaappini (on vähän erilainen ratkaisu nykyään, siksi en tiedä millä nimellä sitä kutsuisin) ja laitoin vielä lisää juttuja huutonettiin. Huomaan, että pärjään loppujen lopuksi aika vähällä määrällä vaatteita. Kunhan laatu on hyvä ja vaatteet taipuvat moneen, niin eipä niitä mekkojakaan tarvitse kahtakymmentä!! :) Huutonetisssä on siis myynnissä erittäin hyväkuntoisia vaatteita tällä hetkellä!

Huutonettiin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...