keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Laura Mercier Body Butter

Kun ei mene putkeen, niin ei sitten mene. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tuntuu, että kiinalaisen horoskoopin lupaukset käyvät toteen hyvässä ja pahassa, vaikka sitä kuinka taistelee vastaan. Tänä vuonna horoskooppi lupaili raskasta vuotta, joka toisi mukanaan myös paljon kuluja... Joulukuussa vielä ajattelin, että mitä tässä muka voisi käydä, mutta tammikuussa fiilis oli jo ihan toinen. Näin marraskuussa, en jaksa enää edes miettiä asiaa, mutta sanotaan nyt vaan, että kylppäri on taas revitty auki ja lisää laskuja tulossa, huoh.......


Pietarista ostin mm. Laura Mercerin Body Butter -kosteusvoidetta ihanassa Ambre Vanille -tuoksussa. Myös viikuna tuoksui hyvällä ja Brulee oli ehkä vähän pettymys, mutta päädyin vaniljaan, koska tuoksu jostain syystä nosti heti hymyn huulilleni. Näin perustelin valintani myös myyjälle... :)


Kylmät kelit ovat tuoneet mukanaan sähköiset hiukset ja kutisevan ihon, joten päädyin rasvassakin paksumpaan Body Butter -voiteeseen kevyemmän Souflen sijaan.

Taidankin sivellä rasvaa nytkin itseeni, jotta tulee parempi mieli. Hassua, että elämä tuntuu välillä ihan p******a, kunnes jossain lähellä tapahtuu jotain, mikä muistuttaa sitä, että huonomminkin voisi asiat olla ja kaikki on suhteellista.

Jaksamista ja energiaa teille kaikille, ajatelkaa, että 1,5 kuukauden kuluttua päivä alkaa taas pitenee ja mikä tänään tuntuu murheelta, toivottavasti ajan kanssa helpottaa ja ehkä jopa hymyilyttää. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...