perjantai 7. marraskuuta 2014

blingbling

Mun mielestä vaatteet ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Mun mielestä taitava kampaaja tunnistaa ihmisen tyylin ja suosittelee kampausta, joka sopii henkilön pukeutumistyyliin, persoonaan ja elämäntilanteeseen. Toisaalta taas ihailen aina sitä, miten muotinäytöksissä vaatteiden rinnalla mietitään ihan yhtä paljon myös hiuksia ja meikkiä.


Pikkujoulukauden lähestyessä en voinut vastustaa paljettihousujen ostamista ja idea niihin lähti oikeassa alakulmassa näkyvästä Chanelin meikistä, jota ihailin jo alkuvuonna. Glitterit multa tosin vielä puuttuu, mutta tekisi kovasti mieli testata vielä lähiaikoina jotain vastaavaa. Ja Chanelin näytöksessä näkynyt simppeli kampaus on mun mieleen juuri tuollaisena - simppelinä ja pörröisenä, tasapainottamassa blingblingiä. Varsinkin, kun olen todella huono laittamaan omia hiuksia...siitäkin huolimatta, etta kavereille on tullut tehtyä kiharoita paljon enemmän!

Oletteko muuten jo nähneet L'Orealin (?) uutuuden, sellaisen ihanan glitterripsivärin? Olisi kiva testata sitäkin.... :)

(Kuvat: Pinterest, täällä ja täällä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...