tiistai 14. lokakuuta 2014

sisustus

Samalla kun remontti etenee vessassa ja tuparit loppuvuodesta lähestyy, ajattelin jakaa muutaman kuvan tältä vuodelta, jotta näette miten asunto on matkan varrella muuttunut. Kunhan saan viimeisia juttuja fiksailtua niin esittelen myös keittiön, kylppärin, saunan, vessan ja vaatehuoneen, mutta aloitetaan ensin olohuoneesta, ruokailutilasta ja makuuhuoneesta, sillä niistä on täällä vilahdellut kuvia aiemminkin... Toivottavasti osaatte päätellä mitkä kuvat ovat "Ennen" kuvia ja mitkä "Jälkeen". :)Tässä siis kuvattuna ruokailutila, joka helmikuussa näytti about tältä (kuva alla). Olympialaisia ei kuitenkaan missattu, heh.... :D


Ja ennen remonttia tila näytti tältä...
Tässä puolestaan vähän fiilistä olohuoneesta: alkuperäinen tila (kuvat Oikotien myynti-ilmoituksesta), remppa, valmis lopputulos...


Ja lopuksi vielä makuuhuone...

 


Lisää kuvia  makkarista ja olohuoneesta näette ko. postauksissa (linkit yllä). Kyseessä on siis reilun 92m2 paritaloasunto, joka ostettiin tarkoituksella remontoitavassa kunnossa. Ja asunnossahan meni uusiksi käytönnössä kaikki. Kuten sanonta kuuluu nälkä kasvaa syödessä ja niinhän tässäkin kävi, että päätettiin remontoida enemmän kuin mitä alunperin suunnittelimme. Ja nyt kohta 10 kuukauden jälkeen loppu alkaa häämöttää. Huone kerrallaan.... :) Evakossa asuttiin tason viikko ja ensi kesäksi jää vielä piha- ja terassiprojekti. Olipa muuten puristus nykyinen työtilanne huomioiden!!

Viikonloppuna tilasin pari sisustusjuttua Kelly Hoppenilta, sohvalle on hakusessa uudet mustat tyynyliinat, mieluiten nahkaisina tai koiraystävälliset taljaversiot, jotka on helppo imuroida, vaatehuoneeseen pitäisi asentaa sisustusvalot (hifistelyä!), eteisessä menee kaikki ovet vaihtoon, kunhan wc on valmis (ärsyttäneet mua äärimmäisen pitkään) ja lopuksi sitten vierashuoneen sisustus (tällä hetkellä huone toimii eräänlaisena varastona, mutta myöhemmin mm. myös työhuoneena).

Toivottavasti tupareihin mennessä kaikki on valmista, niin voin vielä napsaista uudet paremmat kuvat. Tai olisinko jopa niin rohkea, että tekisin elämäni ensimmäisen videon? :D Nimittäin asunto näyttää luonnossa paaaljon paremmalta kuin kuvissa ja video voisi siinä mielessä toimia vähän paremmin... Katsotaan. :)2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...