keskiviikko 29. lokakuuta 2014

cashmere

Joskus on huonoja päiviä ja joskus on niitä päiviä kun tekisi mieli jäädä heti aamusta peiton alle. Harvoin tällainen luksus on kuitenkin mahdollista (lapset ja opiskelijat - nauttikaa, kun vielä voitte) ja niinä päivinä, kun mikään ei tunnu päälläkään hyvältä ainoa oikea vaihtoehto on cashemereneule, sellaisenaan tai vaikka bleiserinkin alle.
Tänään täydensin neulevalikoimaani Zaran mustalla ja beigelle neuleella, josta melko varmasti jompi kumpi päätyy huomenna päälle! :)

Hitsi, taas kun vuosi vetelee viimeisiään, niin oon miettinyt paljon kuluvaa vuotta ja kaikkea sitä hyvää, mitä toivon tulevan vuoden tuovan mukanaan....vaihtelu virkistäisi niin sanotusti! ;) Voi kun voisi pysäyttää ajan siihen hetkeen kun on hyvä olla, esimerkiksi tulevaan viikonloppuun, kun näen pitkästä aikaa perheeni.

En yleensä ota täällä blogissa kantaa maailman menoon, mutta jotenkin kaikki YT-uutiset ja talouden haasteet tuntuvat näkyvän nyt kaikissa ja kaikkialla. En lähde avaamaan täällä asiaa sen enempään, mutta sanon vaan, että kun mut kerran irtisanottiin, niin tunsin pettymystä, vihaa, surua ja jopa häpeää. Jälkikäteen uskon, että se teki minulle hyvää - uskon, että kaikella on syynsä. Jos täällä on lukijoita, joiden elämässä on nyt haasteita syystä tai toisesta, liittyivätpä ne työhön, yksityiselämään tai terveyteen, koittakaa jaksaa. Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita, vaikka niitä joutuisikin hetken aikaa odottamaan! <3

2 kommenttia:

  1. Terveysongelmien kanssa koko syksyn kamppailleena voin niin samaistua tuohon viimeiseen kappaleeseen... En tosin tuohon irtisanomis-osioon, sillä olen vielä opiskelija joka saa silloin tällöin jäädä sänkyyn päiväksi oikein huonon aamun koittaessa ;) Onneksi nyt alkaa jo olla valoa tunnelin päässä ja seuraavalla lääkärikäynnillä pitäisi saada jotain tuloksia, sitä odotellessa :) Tätä syksyä olisi mukavasti pehmentänyt tuollainen neule, onneksi on edes pari cashmerehuivia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, en päässyt heti vastaamaan, mutta toivottavasti voit jo paremmin?! :) Jos kiinnostaa, niin mulla on huutonetissä myynnissä yksi cashmere-neuletakki... :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...