tiistai 23. syyskuuta 2014

wannabe ballerinaKerroinko mä jo, että mä olen ihan totaalisen hurahtanut balettiin? Tuskin, kun en kerkiää postatakaan mitään... Joka tapauksessa, tällä hetkellä käyn tanssimassa kerran viikossa, mutta tekisi mieli jättää elämä täällä ja lähteä jollekin pitkälle balettileirille "for eva". Tai ainakin siksi aikaa kuin fiilis muuttuu... ;)

Viime lauantaina ostin itselleni balettitossut ja peilin ohi on vaikeaa mennä, koska tekee mieli tehdä pliétä ja harjoitella muita yksityiskohtia. :) Balettihametta ja kärkitossuja en ihan vielä kehtaa ostaa, heh, mutta erilaiset trikoot ja kietaisupaidat ovat jatkuvasti kiikarissa. Baletti ja sen eri muodot ovat muuten lyöneet jenkeissä todella läpi - ajatella, bisnestä voi tosiaan tehdä mistä vaan! Koska Ballet Beutiful -vaatteet maksavat ihan hulluna, mulla on jatkuvasti edullisemmat vaihtoehdot kiikarissa. Victoria's Secretin ihanan neuleen missasin jo elokuussa, eikä Repetto taida toimittaa Suomeen, mutta tässä olisi vielä yksi kiva vaihtoehto.

Onko täällä muita ballerinoja? Tiedättekö mistä vielä voisi katsoa kietaisupaitoja? :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä. / Commercial links.)

6 kommenttia:

 1. Piruetti Yrjönkadulla Helsingissä (ja nettikauppa) on klassikko balettivaatteiden osalta. Siellä on varmasti myös vastaavia kietaisupaitoja. Toinen vaihtoehto on Kalliossa oleva kauppa, jonka nimi on muistaakseni Helsingin tanssitarvike, jossa on eri tanssilajien ja myös baletin tarvikkeita ja vaatteita. Toivottavasti löydät sopivan. -Q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tossut mä ostin nimenomaan Piruetista, mutta tuo Kallion liike on jotain uutta, siitä en olekaan kuullut... Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Piruetin lisäksi Footlight Bulevardilla. Dimensione Danzan vaatteita kannattaa hakea netistä. Britti Ebay on oiva tansdikamojen ostopaikka, eli hae sieltä niitä ebay shoppeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Pitääpä tutustua! :)

   Poista
 3. Hankin aina Pirueteista baletti ja tanssivarusteet, seura kun oli sinne yhteistyössä. Matkoilla oli silti aina kiva käydä tanssiliikkeissä, niistä kun löysi usein vähän erilaisia juttuja.:) Toisaalta ryhmäpuku ja säännöt rajoitti muun vaatetuksen lähinnä lämppäpaitaan ja säärystimiin.. Baletti on kyllä ihana yhdistelmä kauniita liikkeitä ja musiikkia. Lisäksi se on liikunnan lisäksi ainakin itselle opettanut vuosien aikana hyvää ryhtiä, keskittymiskykyä, kehonhallintaa ja jopa käytöstapoja, sääntöjen noudattamisesta itsehillintään. Toivottavasti omalta osalta sen harrastaminen muuttuisi joskus vielä uudelleen mahdolliseksi.:)
  Luen edelleen sun blogia aina silloin tällöin -ja aina saa uutta inspiraatiota. Kiitos siitä!
  T. Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! :) Mukavaa kuulla, että blogistani on iloa ja usko kun sanon, että kommentit lämmittävät minunkin mieltä ja tällaisista sanoista tulee niin paljon lisää innostusta kirjoittaa! :) Mukavaa syksyn jatkoa!

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...