maanantai 15. syyskuuta 2014

outfitPahoittelen taas pientä hiljaisuutta viikonlopun aikana. Viikonloppu perheen kanssa oli just paikallaan, mutta kuten aina, se meni aivan liian nopeasti!! Ajattelin jakaa vielä yhden varastoon jääneen asun ennen kuin tulee talvi...nyt tämä on vielä jokseenkin vuodenaikaan nähden ajankohtainen. Olen muuten hiljattain hankkinut kaksi (!) niin kaunista takkia ja yhdet ihan jäätävän hienot saappaat, että on toisaalta ihan mukavaakin siirtyä syksyyn. :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olisi mukavaa nähdä kuvat näistä takeista ja saappaista..? :) Rakastan takkeja, niitä ei voi olla koskaan liikaa! :D Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa, niin on hyvä syy ostaa uusia aina silloin tällöin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän ottaa joku päivä hyvät kuvat! :) Tällä viikolla meni töissä puoleen yöhön asti ja viikonloppuna olin jo ihan loppu...

   Poista
 2. Tyylikäs asu, mutta oletko kesämökillä työvaatteissa?

  jk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehheh, en toki! Kaksi asuntoa kun on putkeen remontoitu, niin kyllä välissä on tullut oltua evakossa paikassa jos toisessa, myös mökillä. Tämä on kuitenkin nykyisen asunnon takapiha, jolle ei tänä kesänä juuri keritty tehdä mitään! Sauna on nyt vihdoin käytössä ja ensi kesänä on sitten tuo terassiprojekti... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...